Bu yaz çok karmaşık geçecek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Baban değil mi lan o senin raskolsikof
Annene sormalısın akrabamıyız diye beyinsiz herif. Ben nerde yozgatı savunmuşum ? Lan ne kadar pislik çıktınız be. Konudan haberim bile yokken Jesse diye anırıyosun sonrada ağzını bozuyosun. Ağzındaki lağımı boşalt, sonra benim nicki ağzına al pis herif
Oğlum anana babana sövsem onların da bir suçu yok ki, kimse evladını seçemiyor, sen nasıl bir yaratıksın böyle? Ben ne zaman durduk yere birine laf sokup argo konuşmuşum?
Konudaki ikinci mesajda Süleyman senin Yozgat'ı savunduğun bi görseli paylaşmış, ona istinaden Jesse ile hemşo muyuz yoksa yazdım, ama o kadar hasta bir kafan var ki konuya dahi bakmayıp mal mal konuşuyorsun. Bir de beyinsiz meyinsiz demiş, hay senin IQ değerlerini sikeler.
İyiki ağzını bozmamışsın. Senin gibi ezikten de anca böyke kelimeler dökülürdü zaten. Ben görsel falan görmüyorum. O site avrupaya yasaklı.
Kullandığı kelimelere bak. Çağdaş züppe
Lan senle ne samimiyetimiz var da bana sataşıyosun. Ben senin nicki bırak biyere yazmayı görünce iğreniyorum, muhatab olmuyorum. Defol git başımdan. Önce sataş, sonra da mağdura yat. Adam 50 yaşına gelmiş işi gücü polemik