Youtube'a yardım

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Dns ayarları değiştirme kısmınamı gıremıyorsunuz sanırım ?

Evet giremiyorum yetkiniz Yok diyor
Bu arada YouTube giriyorum çok saolun yetkili arkadaşlar ama foruma giremiyorum :asd:

İşte Youtube'a girerken açacak, foruma girerken kapatacaksın. Ne yapalım. :)

Şirket pc sı sanırım mutlaka PROXSY VE Policy İLE GİRİS yasakdır . Eğer suan için foruma gıremıyorsanır sanırım ZenMate VPN yuklu pc nızde . ve ayrıca sızın Admın yetkınız yok sanırım ve son olarak eğer var ıse baska bır user ıle bılgısayır acmayı deneyınız .
son olarak hangı Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz

Evet giremiyorum yetkiniz Yok diyor
Bu arada YouTube giriyorum çok saolun yetkili arkadaşlar ama foruma giremiyorum :asd:

Şirket pc sı sanırım mutlaka PROXSY VE Policy İLE GİRİS yasakdır . Eğer suan için foruma gıremıyorsanır sanırım ZenMate VPN yuklu pc nızde . ve ayrıca sızın Admın yetkınız yok sanırım ve son olarak eğer var ıse baska bır user ıle bılgısayır acmayı deneyınız .
son olarak hangı Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz

çok eski bir işletim sistemi windows xp professional 2002 :D

https://translate.google.com/transl...=tr&ie=UTF-8&u=youtube.com&edit-text=&act=url

Yani google translate gir girmek istediğin siteyi yaz örnek.com çıkan çeviri linkine tıklayıp bi dene bakalım hocam

Bu işe yarıyor lakin videoyu açmıyor hocam
chrome eklentisini kullanıcam artık bir takım tuhaflıklar yok değil şuan bu mesajı yazıyorum alttaki cevaplaya tıkladığımda spam sekmeleri olur ya kapatmak istediğinde gezintiyi onayla bu sayfadan ayrılmak istediğinize eminmisin uyarısı veren öyle bişey çıkıyor

Sakıncası yoksa bunun ekran goruntusunu atarmsınız ?

yetkiniz yoktur lütfen yöneticiye başvurun diye bir ibare çıkıyor oralara çok girmek istemiyorum olan internetten de mahrum kalmayalım eklenti işe yarıyor ilgin için saol

Bu işe yarıyor lakin videoyu açmıyor hocam
chrome eklentisini kullanıcam artık bir takım tuhaflıklar yok değil şuan bu mesajı yazıyorum alttaki cevaplaya tıkladığımda spam sekmeleri olur ya kapatmak istediğinde gezintiyi onayla bu sayfadan ayrılmak istediğinize eminmisin uyarısı veren öyle bişey çıkıyor

X0D8o5.png

Chrome'da gizli modda girip dene bakalım o bildirimlerin gelmemesi lazım hocam

Geri