B
BuYuCu
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Dns ayarları değiştirme kısmınamı gıremıyorsunuz sanırım ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet giremiyorum yetkiniz Yok diyor
Bu arada YouTube giriyorum çok saolun yetkili arkadaşlar ama foruma giremiyorum :asd:
Bu arada YouTube giriyorum çok saolun yetkili arkadaşlar ama foruma giremiyorum :asd:
Şirket pc sı sanırım mutlaka PROXSY VE Policy İLE GİRİS yasakdır . Eğer suan için foruma gıremıyorsanır sanırım ZenMate VPN yuklu pc nızde . ve ayrıca sızın Admın yetkınız yok sanırım ve son olarak eğer var ıse baska bır user ıle bılgısayır acmayı deneyınız .
son olarak hangı Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz
:asd:
https://translate.google.com/transl...=tr&ie=UTF-8&u=youtube.com&edit-text=&act=url
Yani google translate gir girmek istediğin siteyi yaz örnek.com çıkan çeviri linkine tıklayıp bi dene bakalım hocam
Sakıncası yoksa bunun ekran goruntusunu atarmsınız ?
Bu işe yarıyor lakin videoyu açmıyor hocam
chrome eklentisini kullanıcam artık bir takım tuhaflıklar yok değil şuan bu mesajı yazıyorum alttaki cevaplaya tıkladığımda spam sekmeleri olur ya kapatmak istediğinde gezintiyi onayla bu sayfadan ayrılmak istediğinize eminmisin uyarısı veren öyle bişey çıkıyor