Young Boys - Galatasaray ( 3 - 2 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Muslera maçtan sonra çıkar, her sene bizi doğruyor hakemler der. Kendi taraftarını uyutur 2 sene daha sözleşmeyi kapar xd

en fazla atabilecekleri buydu zaten
ikinci yarı Icardim çatır çutur atar
kenarda hocanın olmaması nasıl etki ediyo

Adam iki ayak havada şut cekiyo. Zambiya Namibya Angola Mangola Togo nerde üç bacak varsa doldurmuşlar takıma. Çok acı verici. Hahajja

allam bir de dalga geçmeye çalışıyo ya
müziği dinleyip kapatmamışsınız şu an izlediğiniz maç şampiyonlar ligi maçı :dd

Endişeye mahal yok endişeye.

Ama Apokerim sana çok feci kuruldum, o cüsse ile bu kadar minik bir dokunuşta 10 adım geriye düşemezsin. Nasıl charge yersin ya bu kadar kolay.

Kaldı ki senin en büyük numaran mükemmel sol ayağın ve orta-uzun paslarındı. Onlardan da eser yok. Serdar Aziz gibi oynuyorsun.

Gitmek istiyorsan, yallah Arabistana.

Twitter diye bir şey var. Haberiniz falan yoksa mağaranızda bilin isterim. Kfjfjjf

Muslera ülkedeki en büyük soyguncu, adam Uruguay'ı da eledi turnuvadan en son, sonrasında gönderdiler. Kaç yıldır ülkede astronomik para alıyor, birkaç yıldır dökülüyor, o ilk gol neydi ya.. neyse maça üst dedik bir gol daha olur sanırım.

Galatasaray bu oyunla turu asla geçemez ama resadüfen geçse dahi gruplarda haşat olur.
Biz en iyisi kendi aramızda oxnayalım birbirimizle kavga edelim kim en büyük en fazla taraftara sahip,..... kavgası yapalım. İki cümle daha yazacağım ama gene birileri beni Türkiye düşmanı ilan eder, gereksiz yere argüman vernemek gerek bazı ergenlere.

Geri