Young Boys - Galatasaray ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
ıslak rüyalar gerçeğe dönüşmeyecek ve anlı şanlı galatasaray ait olduğu yere şampiyonların ligine katılacak.

Fenerbahçe elenince çok sevinen hatta neredeyse 40 gün 40 gece kutlama yapma moduna giren Galatasaraylı taraftara rağmen yine de başarılar diliyorum fakat pek umutlu değilim çünkü son maçlara bakınca çok fazla ilerleme şansı görünmüyor.

Sevinçlerini de anlıyorum aslında ve malum 19.05 derbisi mağlubiyeti ağır bir iz bıraktı.

Bakıyorum da skor tahmini yapan çıkmadı çünkü kazanalım da kaç olursa olsun düşüncesinde, takımlarına tam güvenemiyorlar.:)

Bakıyorum da skor tahmini yapan çıkmadı çünkü kazanalım da kaç olursa olsun düşüncesinde, takımlarına tam güvenemiyorlar.:)
Sen çok rahat geçeriz bize antraman olur diyordun sonuç hüsran oldu, Serçe 4 çekeriz diyordu bir gol zor attınız. Futbol bu daima rakibini ciddiye alacaksın ve yenmek için sahaya çıkacaksın.

Sen çok rahat geçeriz bize antraman olur diyordun sonuç hüsran oldu, Serçe 4 çekeriz diyordu bir gol zor attınız. Futbol bu daima rakibini ciddiye alacaksın ve yenmek için sahaya çıkacaksın.
Rahat geçerdik de uzatmada yaşananları biliyorsun.
Maç skoru tahminin var mı?

Rahat geçerdik de uzatmada yaşananları biliyorsun.
Maç skoru tahminin var mı?
Geçemediniz sonuç olarak ve tüm tahminleriniz boşa çıktı.
Bir tahmin zor bugünkü oyun için, Avrupa takımları iyi mücadele ediyorlar bizimkiler gibi duygusal davranmıyorlar.

Young Boys mu ?
Neden bu takımın adı bu ki ? Hayır bizim çocuklar da taş gibi. Dikkat edin genşler jklsdfs.p

İsviçre’deki Büyük Galatasaray Taraftarı'nın Dikkatine!

ℹ️ Taraftarlarımız, yerel saat ile 16.00’dan itibaren Bern şehir merkezindeki Aarbergergasse’de toplanacaktır.

ℹ️ Young Boys ile oynayacağımız karşılaşma için kapı açılış saati yerel saat ile 19.30 olarak belirlenmiştir.

ℹ️ Buluşma noktasının yakınındaki Bollwerk durağından 20 numaralı otobüse binerek stadyuma ulaşabilirsiniz.

ℹ️ Taraftar yürüyüşleri genellikle yasaklanmış olup, İsviçre Ceza Kanunu uyarınca pankartlarda, bayraklarda, kıyafetlerde vb. siyasi veya şiddete teşvik mesajı yasaktır. Ayrıca siyasi mesajlar ileten veya şiddete teşvik eden her türlü tezahürat, sözlü ifade vb. bu kanun uyarınca yasaktır. Gereklilikler karşılanmadığı takdirde yetkililerin daha sıkı düzenlemeleri uygulama hakkına sahip olduğunu hatırlatmak isteriz. Yine İsviçre kanunlarına göre yerel otoritelerin bildiriminde meşale, maytap, torpil gibi maddelerin şehir içinde ve statta kullanılması kesinlikle yasaktır. Bu maddelerin kullanımı halinde kullanan kişiler gözaltına alınma yaptırımı ile karşı karşıya kalabilir.

Fenerbahçe elendi diye sevinenleri düşününce insanın içinden başka türlüsü gelmiyor, haklısın. @climax

kanka ama biz lille başarı dilemedik ki
fenerim elendikten sonra yazdık biz
ayıp ediyosunuz :ddd

Geri