ÜSözlük yoSun

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ah benim güzel yüreklim, ah benim kıymetlim. Pek çok severim çok çok degerlidir canımın içi.

Benim kadar olmasa da Beşiktaş fanatiği birisi.
24 Kasım'da cimriliğinden dolayı bir hediye bile almaması ile kalbime kazıdım onu (:
Neşeli, hoş biridir. Hiç görmedim, hoş dediysem karakter olarak yani, fizik değil :)
Ara sıra sinir etse de, pek konuşmasak da... iyi kızdır yosun (makyajını bozdum kullanıcı adının nabeerrrr)

@yoSun Nur ile uzun süredir tanışıyoruz.Çok farklı bir arkadaşlık ilişkimiz var.Kedi köpek gibi didişiriz sürekli.Ama özünde çok iyi bir insan. duygusal, kırılgın yapısı var.Hüzünlerini kendi içinde yaşar.Kimseye belli etmez.

Karakterli.Yalan dolan yok ben şöyleyim böyleyim de demiyor.Gösterdiği kadar tanıyorsunuz.KıvırcıkSu

Sempatizanlıkla holiganizmin arasındaki çizgidir yoSun.
Yeri geldiğinde anne gibi şefkatli yeri geldiğinde hırçın bir kız çocuğu.
Hayatta her şey gönlünce olsun bebiş.

@yoSun Nur ile uzun süredir tanışıyoruz.Çok farklı bir arkadaşlık ilişkimiz var.Kedi köpek gibi didişiriz sürekli.Ama özünde çok iyi bir insan. duygusal, kırılgın yapısı var.Hüzünlerini kendi içinde yaşar.Kimseye belli etmez.
Tşkler güzel yorumların için arkadaşım :=)
Karakterli.Yalan dolan yok ben şöyleyim böyleyim de demiyor.Gösterdiği kadar tanıyorsunuz.KıvırcıkSu
Neyse o japonSu teşekkürler.
Sempatizanlıkla holiganizmin arasındaki çizgidir yoSun.
Yeri geldiğinde anne gibi şefkatli yeri geldiğinde hırçın bir kız çocuğu.
Hayatta her şey gönlünce olsun bebiş.
Çok seviliyorsun brokoli prensi seninde her şey her zaman istediğin gibi olsun iyi ki tanımışım .

Hos bir insan.. düsünceli bi okadar da sevecen
kanim isinananlardan :) Hep BöYle kal Hep saglikli mutlu kal :) Daha önce yazdim saniyordum sasirdim :)) icimden konusmusum meger:))

İzmirli hanıma katılmamak elde değil.

Sade hanıma katılmamak elde değil.

Geri