yönetime özel bölümleri merak etmek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim geyik yönetim duyurular vb :D ne merak ediceeem :D

öyle bi yerin varlığından haberi olmayanlar vardır bence :p

Teklifi kabul etmeden önce keşke konularına yorumlarına baksaydim dediğin oluyor mu sksjzj

forumu komple geyik olarak kullanmış ya :u3:

Şöyle düşünün, forumda her yerde kamera var ve bizler de kamera odasından izliyoruz. Bazen üzülüyoruz, bazen "haha grzklı .p" diye gülüyoruz, bazen sinirleniyoruz filan. Üstelik güzel yanı silinmiş mesajlar olsa dahi görebiliyoruz. Yanı sıra özel üye seçimleri, yarışmalar, kendi aramızdaki muhabbetlerin döndüğü yer. Tabi bir de admin odası var ki orayı ben de henüz göremedim :nopsrn:

Yönetim odası deyince cok cool oluyor değil mi?
Bildiğin dedikodunun beşiği olur kendileri, Bütün üyeleri orada çekiştirirler

Ben o dedikodulara hic sahit olmadim ya. Sorunlu bir evanescence vardi,onunla kavga etmistik o gizli kapilar arkasinda, baska da bir nanesi yok:D

Aa ama sunu unuttum, profilinizi eger arkadas disindakilere kapattiysaniz, yonetimdekiler yine de gorebiliyor.

forumun en sıkıcı bölümü. özellikle merak edene dedikodu falan döndüğü yok, öyle bir beklentiye giren enayidir. inanmayana şifremi vereyim girsin baksın, abi normal üyelik daha eğlenceli deyip geri döner. :cici:

Oggy şifreni burdan mı verirsin pm mi atarsın :ak1:

Oraların merak edilecek pek birşeyi yoktur aslında..Yönetimdekiler forum hakkında bazı şeyleri aralarında istişare ederler..Bu da (konuşulanlar) zaman içinde forum ortamına yansır..Anlamasını bilene..

Hayırdır yönetim kendine ayrı cumhuriyet mi kurdu ne bu burjuvazi yorumlar .d

Oooo siz görüyonuz diye biz kaş gözle anlaşıyozz naaağber

Biz onursal uyeler goruyo arkadaşlar
merak ettiginiz bisey varsa sorun bana ben soyleyim size.skjh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri