yönetime özel bölümleri merak etmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim için bir önemi yok yönetim özel bölümlerinin sanırsın başbakanlık odaları sjdhhf :D kim kimle,kimler neler yazmış,kim nerden giriyor,milletin şeyi bana mı kalmış,eğlenir yazar ekler stres atar çıkarım..

Özel bölümler degil sadece ceza alanları merak ediyorum niye kpattuniz ula

Forum aynı akp gibi. forum içi ayaklanma çıkmasın diye üye listesini ban listesini kim nerde online listesini hep kapattılar biri banlanıyor milletin 1 hafta sonra haberi oluyor aaa banlanmışmı oo felan derken ban süresi bitiyor. doğru yoldalar istikrar kazandırır xD

50 tl karşılığında açık büfe kahvaltı + rehberlik dahil olmak üzere tur düzenlediğimiz bölümler.

Gizli ayinler düzenliyoruz, kurbanlar veriyoruz. Ohoo neler neler çatlayın patlayın :$ :şekil:

Forumun en keyifli kısmıdır gırgır şamata magazin vs vs :)))))))

Her yerini görmüş oldum pek bir cazibesi yok gençler ha yönetimdesin ya değilsin fark yok :D

Merak edilecek şey değil.

ay hiçbir şey yok arkadaşlar. biri diyo ki ''hoopp modlar nerede'' öteki diyo kaynım hasta, yok başım ağrıyor, bugün 3 konu açtım benden bu kadar.
sonra hiç konuşmayan ama arada online olan bi yönetici geliyor, selam dostlar diyor, işte dıdımın dıdısından ötürü yokum ama sakın rankımı almayın ölürüm diyo.
öyle yani... eskiden yönetimde olan bir meloydum ben, tarih bizi de yazmıştı bi dönemler.

Anca dedikomuzu yapiyorlardir. Ya da sey hmm bugun kimi banlasak acaba.:d

ohoo eskiler değişti... şimdi iki üç günde bir ben hikaye yazıyorum, gülüşüyoruz falan... X bile üç kere kahkaha attı bir keresinde.

fakirler bilmez
nerden bilecekler
biz elitlerin ayrı bölümü var

Merak etmiyorum. Bize haberi geliyor…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri