Yöneticinin, kendine hakim olması gerekliliği

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
E iyiymişşş.
Aslında neler söylenmesi gerekenlere, hiç bişey dememek, sabretmek :p
Birde yıllardır bu görevi yapanlar sabır küpüne dönmüştür herhalde.

forumdaki yönetici konumunun abartıldığı konu:)
sanki bana ülke yönetiolar:d

Apartman yöneticisi olanlara sabırlar diliyorum aynen.
Çok zor.

Evet nerede yönetici olursan ol. ha eger bu işi beceremiyorsan yapma kardeşim :d

Bir tek forumu baz almamak lazım.
Her hangi bir x yöneticiliğinde de sabırlı ve eşit olunmalı.
Yapılması gerekenler dışında kimseyi memnun etme amacı güdülmemeli.
Egoist,kendini beğenmiş diyen de olur,bir şey demeyen de.Doğrusu neyse o yapıldıktan sonra bir şeyi takmaya gerek yok.

Yönetici sadece yönetme amacı güdüyorsa sıkıntı var demektir. Ben onu bunu bilmem, kişisel inançları, kişisel görüşlerini arka plana atacaklar. Sendikaya göre adam seçmeler, seçilen adamı kendi istekleri doğrultusunda baskıyla yönlendirmeler hiç tasvip edilir şeyler değil. Sonra yalaka ordusundan oluşan bir kesimle muhatap olmak zorunda kalıyoruz. Hakim olmalılar. Ancak gereklilik kipi işlemiyor bizim yöneticilere.

Ya sanal da olsa gerçek de olsa insan zor varlık, insan idare etmek zor iştir. Bu yöneticiler için değil insanın olduğu yerde iletişim şekli olarak ortak bir dilin yakalanmasının imkanının olmamasından kaynaklı.

Şimdi yönetime gelirsek sadece adil davranmaları lazım. Güven vermek için adalet mekanizması A üyesinden Z ye kadar eşit işlemeli. Ancak bu koşulda sevilmeseler dahi yapılan eylem kişisel algılanıp davranışlar şahsileştirilmez.

hakim olalım derken işin dozunu kaçırmış
otoritenin bini bin para etmiştir.
biraz gülün lan ^^

Yoneticiler insan degiller mi?
-bunu sormasam olmaz.

Kendine hakim olamıyorsa foruma hiç olamaz; sadece olduğunu sanır.

Asarim keserim moduna girenleri var yahu, nasil komikler nasil. Üyeler olmasa kendi kendilerine yöneticilik oynarlar oysa.

Skyrim yöneticinin kendine hakimiyetini. Hadi Skyrim oynayalım. Bethesda Game Studios u tebrik ediyorum efsane oyundu.

yönetimi eleştirmeye başlayınca konuyu kilitlemeseler daha güzel olacak .

Sanal ya da reel, forumda ya da şirkette yönetici olmak zor zanaat. Ne yaparsanız yapın asla herkesi memnun edemeyeceksiniz.

buradaki yöneticileri tam tanımıyorum ama kendimde bazı forumlarda yönetimde bulunmuş biri olaraktan genel forumlarda yönetimin içine bulunduğun anda bi forumu geliştirme çabalarına girme, sürekli konu kasmak :p üyelere yardımcı olmaya çalışmak gibi heyecanın oluyor. ama biraz ilerleyip rütben değişince bir ego. bir değişim. ranka göre insanlarla muhabbet , bir ciddiyetli konuşmalar gibi değişimler yaşanıyor.

şahsen her ranka sahip oldum, en güzeli üye olmak :cool: :D başka türlü insan kendi gibi davranamıyor

Işte sırf bundan ötürü yönetici olmak istemiyorum yoksam bana ne forumlardan ne rutbeler teklif edildi de ben istemedim:p

Öhöm sozlerim bura icin degildi. Buradaki yöneticileri tenzih ediyorum efem, birkaç falsolari olabilir lakin gördüğüm en sabirli yönetim tavirlari var. Adama hakaret ediyorsun küfür edene kadar banlamiyor djsjwkd. Yanlış kararlar alınabilir icerigi bilmiyorum lakin kimsenin acik acik yöneticilik tasladigini görmedim. Bu gözler bunu da gördüğü için buradaki tavir olumlu yansiyor.

Geri