Yöneticinin, kendine hakim olması gerekliliği

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Yöneticilerin biraz daha fazla dikkat etmesi lazım bu konuda ancak bunu sadece yönetici olarak görmemek lazım. Her insanın her konuda kendine hakim olması lazım. Öğretmenin, esnafın, babanın, annenin, polisin vs. her meslek ve bireyin kendine hakim olması gerekiyor ki bu konuda da kendine hakim olamayan biri ile aranızdaki münakaşadan dolayı açılan bir konu olduğu kanısındayım :)

Şşt hişşt sakin ol sinirlerine hakim ol
Şşt hişt sakin ol sinirlerine hakim ol
Aaah,
Ölümlü dünya ölümlü insan ralaralalm,
Öhöm, gerisi nasıldı beğ.

İnsanlar kendine hakim olabilse yöneticilerin olmasına gerek kalmazdı.

Hakim bey birşey sorabilir miyim?
Sus ben hukuk okudum kendime çok hakimim.

Şart bence de ama bazen sabrımızı zorluyorlar

Yaptığımız çalışmalarla adeta yeni bir forum inşa ettik. Bütün bu adımları niçin atıyoruz? Biz emanetçiyiz, hizmetkârız, efendi değiliz. 6 yıldır forum üyeleri bana bu yetkiyi verdi. Hamdolsun, elinden geleni yapmaya çalıştı bu gariban kardeşiniz. Çünkü üyelerimiz biliyor. Üyelerimiz görüyor. Şer odaklarına asla prim vermedi ve vermeyecek.

Forumda çoğalmamızdan korkuyorlar, büyümemizi, çoğalmamızı istemiyorlar ey müslüman, uyuma!

Çoğalırsak güçlü oluruz. Güçlü olursak tıpkı ecdadımız gibi diz çöktürürüz yine Avrupa'ya. Bunu biliyorlar, bizden korkuyorlar, bizi kıskanıyorlar ve bu yüzden yok olmamızı istiyorlar. Gün birlik günüdür, hepimiz aynı gemideyiz. Şikayet etmek yerine mücadele etmeliyiz. Bu lobilere fırsat vermemeliyiz. Bir olacaaz, iri olacaaz, diri olacaaz!

bkz. konuyu açan şahsın yöneticilik görevini yerine getirirken kendine hakim olma gerekliliğinin farkında olmayarak bir üyeye küfredip banlandığı zamanları..........

Bu seferkiler iyi. Öncekiler (bir kaçı) kendine hâkim olma konusunda çok zayıftılar.

hakimiyetten yoksuna hatırlatılması gerekendir.. lakin hatırlatıldığında tevazudan yoksun olanın egosunu konuşturabildiği zamanlardı.

öyle..

bitmedi kavgam, sürecek..
yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek.

Forumsalin son demleri biçiyordum baya.
Testere gibi oyunlar falan kuruyodum.
Ircsiz, kız oğlan kız full bi forumsal düşünün.
Emre Restful dan ayrılmış, Gülse kayıplara karışmış yalnızdım. No Pasaran da sessiz sessiz takılıyordu. Mısir cipsi stokluyordu zahar.

biz senden razı değiliz.. onu napıcaz?

ağlayabilirsin, her zaman ki gibi.. tüm erkekleri hedef aldığınız gibi bugün mesela..
birileri testo hırkası giyerek dolaşıyor diye bizim gibi testo doğanları karalamak mı.. e devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

A Ğ L A Y A B İ L İ R S İ N

duvarın hazır. :emoji_snake:

Sinirlenmek enzim salgılar IQ yu düşürür. Sakın olmak iyidir

• Beğen
Tepkiler: 0
ağlayabilirsin, her zaman ki gibi.. tüm erkekleri hedef aldığınız gibi bugün mesela..
birileri testo hırkası giyerek dolaşıyor diye bizim gibi testo doğanları karalamak mı.. e devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

A Ğ L A Y A B İ L İ R S İ N

duvarın hazır. :emoji_snake:
üzerine alınma sana demedik. üzen erkeklere dedik. ayrıca ağlamayı bizden daha iyi bildiğin kesin. kaç duvara ağladığın belli. Ağlaaa..

Geri