bu ihtimal daha yüksekBelki hoslandigi cocugun dikkatini cekmeye calisiyor. Olamaz mi .p
Hadi simdi de haz al bakalim![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu ihtimal daha yüksekBelki hoslandigi cocugun dikkatini cekmeye calisiyor. Olamaz mi .p
Hadi simdi de haz al bakalim![]()

bu ihtimal daha yüksek![]()

Hafta sonu bir seyahat programımız var. Ailece. Evet evet kaynanam dahil.
Sabahın köründe aradı, telefonda;
-Yavrusu ben senin o mendebur karinla uğraşamam. Akşam gel kizinin sağlık raporunu al. Ben gelmiyorum sizinle. İşte gelmiyorum. Neymiş benim ona kram borcum varimiş, vermiyimişim, sanki onun parasına kalduk. Gelmiyorum çocuğum seni çok seviyorum tamam mı seni seviyorum ben gelmiyorum.![]()
Torununa sağlık raporu çıkartmış. Onu almamı istiyor. Diğer taraftan benim hanımla yani kendi kızıyla kavga etmiş onu bana şikayet ediyor. Zaten bu ailede hanımla her ters düşen bana geliyor anlamadım ben. Kızım da aynısını yapıyor. Bir de şikayete gelirken çok sevgi gösterisi yapıyorlar banaÜç kere okudum anlamiyorum bi tuhaflik yok mu bu diyalogda 😄

Torununa sağlık raporu çıkartmış. Onu almamı istiyor. Diğer taraftan benim hanımla yani kendi kızıyla kavga etmiş onu bana şikayet ediyor. Zaten bu ailede hanımla her ters düşen bana geliyor anlamadım ben. Kızım da aynısını yapıyor. Bir de şikayete gelirken çok sevgi gösterisi yapıyorlar bana![]()
Karadenizlidir kesin……