Günlük Yolunda gitmeyen adam

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1776849170334.png
minik bi hamleyle evliliğimi en az 10 yıl daha easy geçirebilecek noktaya getirdim ehehehehe

Habib adında bir ustamız vardı. Boyu 165 civarlarında ufak tefek kompakt bir adam. Tadilat, arıza, su tesisatı, elektrik, fayans, kombi falan filan aklınıza gelebilecek her alanda hizmet alırdık. Hiç bir şeye ben o işten anlamam demezdi. Ama yaptığı her işte kısa sürede patlardı. Dolayısıyla Habib abiyle sık sık görüşürdük. Bu adam hem ailemizin hem de şirketimizin ustasıydı. Tüm aileye de hakimdi. Bir de her servise geldiğinde işe başlamadan önce kedi gibi miyav miyav yapıyordu sesini incelterek. Biz oradan neskafe istediğini anlardık. Herif hem çok kötü bir usta hem de sempatikliği yüzünden vazgeçemiyorduk. Ufacık tefecik 50+ yaşında bir adam, bıyıklı, elinde İngiliz anahtarıyla miyavlıyor. Hem de kahveyi alana kadar ısrarla miyavlıyor. Zaten işçiliği çok kötü olan bu adam zamanla sempatikliğini de yitirince çalışmayı bıraktık. Demem o ki; her zaman ama her zaman yeni numaralar bulmak zorundasınız.

Hafta sonu bir seyahat programımız var. Ailece. Evet evet kaynanam dahil.
Sabahın köründe aradı, telefonda;

-Yavrusu ben senin o mendebur karinla uğraşamam. Akşam gel kizinin sağlık raporunu al. Ben gelmiyorum sizinle. İşte gelmiyorum. Neymiş benim ona kram borcum varimiş, vermiyimişim, sanki onun parasına kalduk. Gelmiyorum çocuğum seni çok seviyorum tamam mı seni seviyorum ben gelmiyorum. :liv:

Hafta sonu bir seyahat programımız var. Ailece. Evet evet kaynanam dahil.
Sabahın köründe aradı, telefonda;

-Yavrusu ben senin o mendebur karinla uğraşamam. Akşam gel kizinin sağlık raporunu al. Ben gelmiyorum sizinle. İşte gelmiyorum. Neymiş benim ona kram borcum varimiş, vermiyimişim, sanki onun parasına kalduk. Gelmiyorum çocuğum seni çok seviyorum tamam mı seni seviyorum ben gelmiyorum. :liv:

Üç kere okudum anlamiyorum bi tuhaflik yok mu bu diyalogda 😄

Üç kere okudum anlamiyorum bi tuhaflik yok mu bu diyalogda 😄
Torununa sağlık raporu çıkartmış. Onu almamı istiyor. Diğer taraftan benim hanımla yani kendi kızıyla kavga etmiş onu bana şikayet ediyor. Zaten bu ailede hanımla her ters düşen bana geliyor anlamadım ben. Kızım da aynısını yapıyor. Bir de şikayete gelirken çok sevgi gösterisi yapıyorlar bana :liv:

Kaynanası kızından gram alıp geri vermediği için kızıyla arası limoni…..damadı ile iyi… damadını kızından daha çok seviyor olarak yorumladım…..

Torununa sağlık raporu çıkartmış. Onu almamı istiyor. Diğer taraftan benim hanımla yani kendi kızıyla kavga etmiş onu bana şikayet ediyor. Zaten bu ailede hanımla her ters düşen bana geliyor anlamadım ben. Kızım da aynısını yapıyor. Bir de şikayete gelirken çok sevgi gösterisi yapıyorlar bana :liv:

Evet ya kizina mendebur, sana yavrusu diyor kadin. Bu nasil kaynana ya. Ne gunlere kaldik boyle kaynana mi olur tovbeler olsun 🤭

Arkadaslar ugrasmayin, algilarim bu duruma kapali 😄

Benim çocuklar arkada coştu ilahi söylüyorlar. İlahi şöyle ilerliyor;

-Kabede acılar hu der Allah
- Gel gör tini mini bilmer Allah .s
-Elekte defteri yeniler Allah :liv:
-İzin ver de KEMALİni görelim Allah

Sonra ikisi burda kavga ediyor
Hayır diyor Kemali değil Cemali
Öteki ağlıyor kendini paralıyor hayırrrrr Kemali .s.s.s

Tek hatalı yeri orasıymış gibi nasıl girdiler birbirine :liv:

Geri