Günlük Yolunda gitmeyen adam

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kim bilir sen
Benim halimde
Sakinliğimde, ne buldun
Bense yorgundum
Kendi kendime, sokuldum
Uyuyakaldım
Aklımın iplerini saldım
O giderken
Bir an durup peşinden baktım
Ne dersin?
Umarım beni affedersin
Ne dersin?
Belki de terkedip gidersin
Gider misin?

Kim bilir sen
Benim halimde
Sakinliğimde, ne buldun
Bense yorgundum
Kendi kendime, sokuldum
Uyuyakaldım
Aklımın iplerini saldım
O giderken
Bir an durup peşinden baktım
Ne dersin?
Umarım beni affedersin
Ne dersin?
Belki de terkedip gidersin
Gider misin?
şimdi de şair oldu dur bakalım neler olacaksın daha:)

Bu kız o kadar çok gereksiz detaylarla boğarak cevap veriyor ki artık soru sormaya korkuyorum.
Her sorunun cevabı her şeyin tozla gaz bulutu olduğu zamanlardan başlıyor.

Artık sahneyi Günseli devralıyor.
Evin yaramazı oldu. Çekilecek gibi de değil. Uyurken müzik (ninni) dinleme takıntısı var. Kendi istediğim müziği açtığım içinse söylenerek beni eleştiriyor.
"Duygusal ki ağlıycam" :liv:

kim yedi ulan cevizli sucuğumu diye ortaya bağırıp öfkemi kusmak istiyorum. ama gülerler ve daha kötü şeyler yapmak zorunda kalırım diye yapamıyorum.

İyi bir dinleyici olacağım diye adamı bölmek istemedim. O da hiç susmadı. Anlattı da anlattı. Belli ki gün boyu prova etti.
Ayıp olmasın diye o işe ben bakmıyorum da diyemedim. Tamam abi ben söylerim dedim. Söyledim ama etkili de olmadı. Adamın 10 dakika boyunca anlattığı şeyi 2 cümleyle aktardım. Karşılığında s..tirsin dediler. Ben de peki dedim.
Önemli konuları yetkili olduğundan emin olmadığınız kişilere anlatmayın. Performansa yazık oluyor.

İyi bir dinleyici olacağım diye adamı bölmek istemedim. O da hiç susmadı. Anlattı da anlattı. Belli ki gün boyu prova etti.
Ayıp olmasın diye o işe ben bakmıyorum da diyemedim. Tamam abi ben söylerim dedim. Söyledim ama etkili de olmadı. Adamın 10 dakika boyunca anlattığı şeyi 2 cümleyle aktardım. Karşılığında s..tirsin dediler. Ben de peki dedim.
Önemli konuları yetkili olduğundan emin olmadığınız kişilere anlatmayın. Performansa yazık oluyor.
geçenlerde satıştaki arkadaş müsait değil diye ben telefona baktım. adam bir ürün bakıyorum falan diyo..... oyalamak için ''tabii.... buyurun, hangi ürün?’ dedim. ürünü söyledi. ‘özellikle baktığınız bir model var mı?’ dedim, modeli söyledi...... o arada arkadaş boşa düştü. ‘bir dakika, sizi yetkili arkadaşıma aktarıyorum,’ dedim. ‘sen bilmiyorsan niye bana anlattırıyorsun iki saattir?’ dedi........ jghff toplam konuşmamız 55 saniye...... biraz kalbim kırılmıştı...........

Hanıma kulaklık almıştım. Özellikle vermedim. Çünkü anlamsız saçma bir sebeple küseceğini ve tribe gireceğini hissetmiştim. Bir iki gün içinde küsme gerçekleşti ve hemen kulaklığı verip durumu kotardım. Tecrübe böyle bir şey.

Hanıma kulaklık almıştım. Özellikle vermedim. Çünkü anlamsız saçma bir sebeple küseceğini ve tribe gireceğini hissetmiştim. Bir iki gün içinde küsme gerçekleşti ve hemen kulaklığı verip durumu kotardım. Tecrübe böyle bir şey.
taktik iyimiş...... her küsmede hediye............

@Jose Chilavert

ay, yanlışlıkla etiketledim.............

Gece gece bu bebeğin lastik tamir operasyonunu yaptım. Sonra aklıma çocukluğum geldi. Her günüm bmx marka kırmızı bisikletimin sırtında geçerdi. Benim bisikletimin tekerlek milleri Tarsus için benzersizdi. Sarı renkteydi. Gören çocuklar çıldırıyordu; altın mı ki bu? diye. Tarsustaki bisikletlerin milleri kaplamasızdı çünkü. Ve oranın çocukları o kadar az şaşılacak şey yaşıyordu ki böyle saçma ayrıntıları hemen yakalıyorlardı. O günlere dair en büyük problemim lastiğimin patlamasaydı sürekli. Gerçekten. Yanımda her zaman mutlaka bir 150,000 lira bulundururdum. İkiyüz elli de olabilir. Dua ederdim ki ikisi birden patlamasın. Ve yine dua ederdim ki patlarsa lastik tamircisine yakın yerlerde patlasın. Ama bilirdim ki bir tekeri tamir ettireli en az 2 gün olduysa, tamam, uzaklaşmamalıyız. Çünkü öyle bir döngü vardı. Bir teker tamir edildikten sonra max 2 gün sağlam kalırdı Tarsusun dikenli yollarında.

Ekli dosyalar

• IMG_2885.jpeg
    IMG_2885.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 10
Geri