Günlük Yolunda gitmeyen adam

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hos geldin .) Receeeeep tayyyiiiip Erduvaaan diye giris yapmaliydin konulara:D

Dönemsel gelen saçma sapan para harcama isteği yine parasız dönemime denk geldi. Bir yandan Selim'e oto koltuğu almam gerekirken bir yandan da ps store çok cazip tekliflerle aklımı çeliyor. İçimden bir ses adeta bir ebeveyn edasıyla saçlarımı okşarcasına; son zamanlarda çok yıprandın be Osman şımartıver kendini diyor. Öte yandan Selim'i düşünüyorum. Sürekli ön koltuğa gelip araba sürmek istiyor. Oto koltuğu alsam da kullanmayacağını çok iyi biliyorum. O yüzden sanırım gerekeni yapacağım. Ne alsam ki ya. Neyse hem Selim de oynar büyüyünce.

Askerde ilk günlerim. 20 yaşında zıpkın gibi delikanlıyım. Bi tane komutan var ortalıkta geziniyor. Herkes İkmal astsubay İkmal astsubay diye bahsediyor falan. Vay anasını dedim ne biçim isim koymuşlar adama. Adamın adını ikmal sanıyorum. Meğersem sınıfıymış **Spam/Adversiting**.

Üzerimde hiç giymeyeceğim tarzda bi takım elbise, ayaklarda rugan yaldır yaldır parlıyorum. Tek başıma markete gider gibi düğün salonuna giriyorum. Sözde damadım. İçeride bir gelin var evlenmişim .mkym. Hanım da orada. Annem, babam, abimler yanı sıra bütün düğünlerde görmek zorunda olduğum zoraki sevda akrabalarım. Resmen ikinci evliliğimi yapıyorum. Rümeysa'ya bakıyorum yüzü gülüyor. Herkesin yüzü gülüyor. Ama müzik yok nedense. Birinin yanına oturuyorum. Adama aha damadın geldi diyorlar. Adam yıllar önce eski atölyemizin bulunduğu yerdeki bakkal. Kafa sallıyor aynen diyor millete. Aynen ne baba gözünü seveyim. İçimden bazen diyorum ki oğlum Osman demek ki iyi adamsın. Bi bok yemişsin yine de herkes burada. Sonra o psikolojiden çıkıp diyorum ki ulan ne bok yedim yine ya napıcam ben şimdi? Teyzemle göz göze geliyoruz, elime çeyrek tutuşturuyor. Sonra ayağa kalkıp bir yere gidiyorum. İş dünyasından fırlamalığıyla tanıdığım bir abi var. Onun masasına gidiyorum. Kağıda bir şeyler yazmış. Rakamlar var kağıtta bir sürü. Osman diyor, bu bokun altından kalkamazsın. Bence diyor hemen kaç buradan...

Uyandım kan ter içinde.
Hanım derin bir uykuda, Selimle olan gece mücadelesinde bitkin düşmüş.
Çok kötü bir rüya gördüm dedim.
Gözü kapalı hayırlara gitsin inşallah anlat bakalım diyo.
Oldu canım.
Ondan sonra o kız kim? demek ki öyle bir niyetin var? valla uğraşamam anlatmadım :çy:

Son düzenleme:
Yeri gelmiş ve konusu açılmışken Selim ve benim favorilerimizden olanı şuraya bırakayım;

[YOUTUBE]LdG08ZHdSE4[/YOUTUBE]

Yeni bir is yeni ortam bularak, calisma istegi giderse yasama sevincin soner .p ben tatil bitse de isime donsem diyorum ( tamam abartmis olabilirim ama seviyorum yani )

Profil Tag'ımla profil resmimdeki kravatın renk uyumunu fark edince günüm güzelleşti.

30 Yaş sendromu denen bir şey varmış, onu yaşıyorum.
Bazı şeyler kafaya dank etmeye başlayınca, hayatının yarısını goy goy yaparak geçirmiş olmanın acısını yaşıyorsun. Fark ettiğin anda ise bazı şeyler için tren kaçmış oluyor. Yine de her şeye rağmen buraya yazıyor olabilmek iyi bir şey. :liv:

Geri