Günlük Yolunda gitmeyen adam

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Oh çok şükür yine cuma’da namaz kılacağım yeri müstakil ayarladım.

Sizin de otobüste minibüste falan giderken bir anda bomba vaaaar diye bağırasınız geliyo mu?

Teşekkür belgesi takdir belgesine göre daha samimi ve sıcak değil mi ya? İçinde daha bi emek daha bi mücadele verilmiş gibi bi durum var sanki. Okul hayatı boyunca takdirle geçen biri olarak kendimden biliyorum. Takdirin içinde çok entrikalar çok oyunlar var abi çok kurnazlık var hocayı kandırmacalar okuldan kaçmalar var her türlü şerrefsizlik haysiyetsizlik utanmazlık alaycılık komiklikler şakacılıklar bunlarda abi. Teşekkür alan arkadaşları hatırlıyorum da ne kadar ciddi odaklanmışlardı ne kadar kalpten bağlanmışlardı ödev falan yapıyolardı. Dürüstlerdi iyimserlerdi. Yazılıdan 60 alınca falan sevinen her şeye iyi yanından bakan insanlardı. O yüzden teşekkür alan insanları sevin abi. Teşekkür alan insanla evlenilir.

Bazen *** olacan.
Bilmem teşekkür takdir felan.

Bastard yazalim sansürlü yere.

Ergenlik döneminde 14-15 yaşlarındayken bi flörtüm vardı. Kız papatyayla betimlenemeyecek derecede esmer, çikolata kıvamındaydı. Bense o zamanlar yoğun bir şekilde teoman dinlediğimden papatya şarkısını sürekli dinlediğim zamana denk gelmişti ilişkimiz. Herşey gayet yolundaydı aslında ama kızı papatyayla bir türlü bağdaştıramadığım için ayrılmıştım **Spam/Adversiting**. Şimdi düşününce harbi çılgın çocukmuşum.

Orta halli semtlerdeki küçük çiçekçi dükkanlarını düşünün. Genelde 5 metrekare falandır ve çiçekten böcekten adım atacak yer bulamazsınız. Bu dükkanlar hemen her sevgililer gününde yüksek miktarda testesterona maruz kalır ve kıç kadar dükkana sığamayan ramazan pidesi kuyruğu tarzı caddeye kadar taşan bir kuyruğa sahne olur. Sevgililer günü planlamasını önceden yapmamış bir çok erkekle birlikte o asker koğuşu benzeri ortamda birbirinizi hiç tanımasanız da göz göze geldiğiniz anda istemsizce gülersiniz. Bu kuşkusuz kainatta görülmüş en iyi telepatik ve sinerji dolu ortam.

puff birak goz goze gelmeyi, babam gazeteye sardiriyor kimse gormesin romantik oldugunu diye :T:

Bazı şarkıların nakarat kısmından ziyade kıta kısımlarını daha çok beğeniyorum ve defalarca dinleme arzusu uyandırıyor. Örneğin;

[YOUTUBE]Ao1phsO6i64[/YOUTUBE]

Geçenlerde kaynanamla hayatımdaki en önemli anlaşmayı imzaladık. Her ne kadar kendisinden hazzetmesem de mantıklı teklifler karşısınsa win-win mantığına her zaman açığım. Arıyo mesela Selimi getirsene akşam diyo. Ara bizimkini ikna et diyorum. Osman mahalleye gitsin sizi de buraya getirsin de diyorum. Hallediyo. Böylelikle hem hanım karşısında kredi notum düşmüyo hem de kıla tüye takılmadan akşamları mahalleye gidip eski bekar ve sorumsuz osmana dönüşmenin keyfini sürüyorum.Ulan ya. (:

Seni gidi seni. Mmmm.

Şimdi akşam hanım dii ki osman diyi kartı bırak da diyi para çekiyim yarın diyi.
Kartı bıraktım ona. Sabah aramış beni tehdit ediyi şunu şunu yapmazsan fazla para çekerim görürsün diyi. Çek dedim kralın gelsin senin selamımı da söyle o atm’ye dedim. Bilmiyi ki hesapta 40TL var. Showman kocasını daha tanıyamamış garibim.

Allah muhafaza bi anlık tepem atsa kafam bozulsa falan paraya kıyıp Balanciaga’dan ayakkabı alsam... kimi nasıl inandıracağım orjinal olduğuna? Valla inanmaz kimse paramla rezil olurum çakma ayakkabı giyiyo diye.

Mescide geldim. Önümde 155 boya 80 kg. bir adam var. Adam kare. Paul&shark tarzı 35 yaş üstü erkek mont giymiş, lacivert. Kendisi de tahminen 40 yaşında. Yanındaki adama şiveli bir şekilde “abi girçekten çok yoğunum” derken yüzünün gerginlikten kızarmış olduğunu görüyorum. Derken kumral beyaz peynir tadında sinek kaydı traş olmuş bir adam. Enişte işi kumaş pantolon var altında. Rengi mor. İbadete konsantre olamıyorum :/

Şirket aşçımız Samsunlu, 50'li yaşlarda, hayata son derece pozitif bakan, ilerleyen yaşına rağmen ruhu hala çocuk kalmış, aşırı şiveli, eğlenceli, erkeksi bir kadın. Geçen gün güzel yemek yapmış. Ooo ablam ateş ediyorsun dedim. Kadıncağız öğrenmiş bunu, hafızasına kazımış. Akşam da belli ki pratiğini yapmış. Sabah bana gelmiş "oo günaydın osmanım, ataş atiyin" diyo (:

28 Yaşındayım, evli ve 1 çocuk babasıyım. Apartman yöneticisi yardımcılığı yapıyorum.

Geri