Günlük Yolunda gitmeyen adam

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kendi kalesine roveşetayla gol atan Beşiktaşlı Takoz Recep gibi geziyorum bugün ortalıkta. Vaziyet alın, her an patlayabilirim.

Eski takımına gol atınca sevinmeyen futbolcular var. Bir futbol geleneği. Çoğu gol atınca iki elini isteyerek olmadı dercesine bel hizasında avuç içleri yere bakacak şekilde havaya kaldırıyor. Hatta bazıları neredeyse ağlıyor. Çok tuhafıma gitmişir. Hiç bir zaman da samimi bulmamışımdır. Ne sevinmeyeceğim abi. Hayvan gibi sevinirim. İnsanlıktan çıkarım. Çirkefleşirim. Ağızlarına :bk:arım. Onlar da beni satmasalarmış, istediğim maaşı verselermiş bana ne? sevinirim tabi.

Ailenle mutlu ve huzurlu bir sene diliyorum Osmancim.

30'a merdiven dayadım istanbul gibi bir metropolde yaşıyorum. daha hayatımda ilk 15 dk. seks temalı konu açmayan taksici görmedim. abi neyle motive oluyosunuz, ne içiyosunuz, mesleğin gereklilikleri mi bunlar anlamadım ki? hayır daha önce görüşmüşlüğümüz de yok? sıcak kanlı sempatiğiz diye bu muhabbetlere girmeniz mi gerekiyo nedir? pezevenk tipi mi var lan yoksa bende?

Geçenlerde şirkete bi nakışçı geldi.
Adamla masada oturduk. Çay falan içtik. İşler hakkında konuştuk. Sipariş hakkında, üretimde nasıl ilerleyeceğimizi falan anlattım. 45 dk.'lık tanışma ve iş görüşmesi sonrası, yaa dedim abi ben seni nereden tanıyorum dedim. İşaret parmağıyla beni doğrularcasına gösterirken valla kardeşim 45 dk. dır ben de onu düşünüyorum dedi heyecanlı bir şekilde. Birbirimizi inanılmaz derecede bi yerden tanıyoruz ama nereden nereden diye düşünürken abim geldi. meğersem adamla 12 sene aynı apartmanda altlı üstlü oturmuşuz **Spam/Adversiting** nasıl bi hafızamız varsa abim gelmese daha önceki hayatlarımızda tanıştıydık herhalde diye bağlıycaktık konuyu.

taksiden taksiciden soğudum hatta tırstım ama okurken güldüm neydi bu şimdi :)

30'a merdiven dayadım istanbul gibi bir metropolde yaşıyorum. daha hayatımda ilk 15 dk. seks temalı konu açmayan taksici görmedim. abi neyle motive oluyosunuz, ne içiyosunuz, mesleğin gereklilikleri mi bunlar anlamadım ki? hayır daha önce görüşmüşlüğümüz de yok? sıcak kanlı sempatiğiz diye bu muhabbetlere girmeniz mi gerekiyo nedir? pezevenk tipi mi var lan yoksa bende?

Birsey diyemicim simdi.
Görmem lazim.

Hanım'ın dün akşam "yazın selim'e bezi bıraktıracağım" demesi beni bir anda dünyanın en mutlu insanı yaptı.

Hanım'ın dün akşam "yazın selim'e bezi bıraktıracağım" demesi beni bir anda dünyanın en mutlu insanı yaptı.

Daha cok erken leaveme, bence zorlamayin bunun icin. Uygun yas 3 olarak gosteriliyor genelde.

Senin niye mutlu oldugunu anladim gerci ama :D

Kizkardesimin ufakliginin birakma asamasinda biz alkis tutuyorduk. Lazimligi eline alip herkese gosteriyordu alkis alip rahatliyordu gururla :mrslkm: baska turlu alisamazdi.

Shinigami hanıma katılıyorum
bizim ufaklık da 3 yaşında ve sorunsuz bıraktı bez olayını bir gecede hemde :) ama ilk uşakda ne cektik be :) Osman bey kardeşim ilk çocuk da annede babada acemilik çeker her konuda bunuda unutma

Valla ben 15 yaşına kadar altımı bezliyordu annem. Yatarken gece döşeğe naylon falan seriyordu. Hışırtılar eşliğinde uyuyorduk. Bezi bırakıp wc eğitimim tamamlandıktan sonra evlendim zaten.

Biz çocukken sünnet işleri falan baya masraflı işlerdi. Halk son derece fakir ve gariban olunca masrafları en aza indirgemek adına çocukları çifter çifter, üçer üçer sünnet ettirirlerdi. Mahallede bi arkadaşım vardı. Çocuk abisiyle beraber sünnet oldu. Bizim arkadaş doğana kadar beklemiş babası. Aradan da yıllar geçince abisinin sakallar falan uzamaya durmuştu. Sesi falan kalınlaşmıştı. Sünnetten hemen sonra celp dönemi geldi zaten, askere aldılar hemen.

Bikere gulduk diye abartacak illa :mrslkm:

Bugün oğlanın dr. kontrolü aşıları falan var. sabah uyandım, kombi bozulmuş. dur bakalım bugün bi 1000'lik olacağız herhalde.

Valla çocuk yükselişte. Bayadır takip ediyorum iyi yükseliyo. Biraz daha çıksın da öyle bozdurayım diyorum.

Geri