Günlük Yolunda gitmeyen adam

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Şöyle bir geçmişe dönüp baktığımda, fitness sporuyla ilgilendiğim dönemlerde günde 6 tane yumurta tükettiğimi hatırlıyorum. İşte efendim sütler, pilavlar, etler, tavuklar... bilirsiniz işte. Bunların hiç biri kendi bütçemden çıkmaz hepsi babama girermiş. Yani bir yumurtanın bu kadar pahalı olduğunu nerden bilebilirsin ki? Senin dertlerin, senin dünyan çok farklı. Ama o koca yürekli adam gık demiyordu bir kere bile oha be olum saçmalıyosun artık demiyordu. Hoş onun tarzı değil böyle kelimeler ama olsun sonuçta kuşak farkı var. Belki çocukluğumuz aynı döneme gelse derdi.

Sonuç olarak bir takım şeylerle burun buruna gelince hayata başka pencerelerden bakabiliyorsun. Örneğin benim oğlan günde 6 yumurta yese cebine uyuşturucu koyar polisi arar bir sn. bile tereddüt etmezdim. Oysa babam öyle miydi? Kral adamdın be baba.

28 Yaşındayım, yaklaşık 22 yıllık mutfak kariyerim var, hayatımda ilk defa tereyağının bomba gibi patladığını gördüm. Ya sen tereyağısın abi niye patlıyosun? Biz senden efendi gibi kızarmanı istedik niye akşam mesaiye bırakmışız gibi şov yapıyosun? Ne koyuyosunuz bu şerefsizlerin içine abi dinamitle mi yapıyosunuz ya en ufak bir şeyde hemen tepemize çıkıyorlar!? Herkeste bi ego bi kompleks valla hanıma dedim girmem dedim ben bir daha mutfağa. Bitti sus bitti. Bitti o iş ;)

şu bir üstte ki postu yazmışsın dimi (#127)
bir dilini tut, bir bekle o postu bir sindirelim
bırak şu güzellik temiz hava alsın .. bir ferahlık ver
tereyağı çelik değil ipatlaması doğal
bunu git başka yerde abart
neden bize üstte ki postunla iki dakika ayırmak yerine ebüş cübüş şeyler yazıyorsun

derdin ne senin

Hayatta büyük bir sorunla karşı karşıya kaldığım her an "bu hayatımda gördüğüm en zor an olabilir" diye düşünürüm. "Büyük ihtimalle halledeceğim ve sonra da unutup giderim" diye teselli ederim kendimi, unuturum da. Ama sanırım 37TL'ye aldığım karpuzu asla unutamayacağım. Oruçlu kafayla nasıl bir travma yaşadığımı tahmin bile edemezsiniz. Karpuzcu çok iyi diye yaklaşık 1 km. yol yürümüştüm. Eve taksiyle döndük. Karpuz ve ben, ikimiz.

Oğlum dedenin üstüne kusma sakın diyorum,
-kussun o kussun işesin sıçsın serbest ona yerim ben onun b.kunu sarelle gibi yerim diyo.
İyi bayramlar

15 tane yeğenim var her birine harçlık vereceğim için ticari zekamı devreye sokup parayı bozdurdum 5er TL yaptım. Fındık ağası edasıyla dağıtıyorum. İçlerinden en kurnaz ve çingene olanı gelmiş burun kıvırarak gerçek mi bari diyo.

Hanımın kuzeni hastaneye yatırdılar. Kaynanamla beraber ziyarete gittik. Asansörle 6. Kata çıkarken bi çatırtı oldu. Kaynanamdaki panik atağı bildiğimden dizlerimi büküp düşermiş gibi yaptım. Gülerek s..tr lan diyo.

Henüz 9 yaşında, ilk okul 3. sınıfa giden bir öğrenciyken, hayatımda ilk kez okula gitmekten heyecan duymaya başlamıştım. Bu dönemden öncesini düşündüğümde etkilendiğim kızlar olmuştu tabi ki ama sanırım bundan daha güçlü bir duyguyu daha önce hiç hissetmemiştim. Ön sıradaki kısa perma saçlı kıza resmen aşık olmuştum. Ya 9 yaşındasın olum, derdin ne senin diyorum kendi kendime o zamanlar. Haftasonu tatillerinden resmen nefret ediyor, bir an önce okula gitmek istiyorum her defasında. Hayatımda ilk kez bir kıza sataşma gereksinimi duyuyor, kalemle sırtını dürtüklüyor, arkasına dönüp küçük siyah gözleriyle bana gülümsemesini izliyordum. O kadar güzeldi ki... Sonra bir gün okula gittiğimde onu görmedim. Sonraki günler de gelmedi. Ne olduğunu içten içe merak etmeye başlamıştım ki haberini aldım. Yanında oturan kızın kulağına kalem saplamış psiko. Okuldan almışlar. Akıllısı bizi bulmaz ki **Spam/Adversiting**

Ahaha leaveme ya :D Su sayfandaki yazilara bayiliyorum. Kizin o kadar problemli oldugunu hic anlamamis miydin :D

Hanım oğlan için alışverişe falan gidecek olursa bir şekilde kaynanamı da işin içine dahil ediyorum. Annenle git tek başına sıkıntı yaşarsın diyorum. Kaynanam her alışverişte en az 50TL'lik alım yapıyor oğlana. Düşünsenize her alışverişte en az 50TL'lik hediye çekiniz cebinizde. Muhteşem ya.

Geri