Günlük Yolunda gitmeyen adam

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İlki en güzel söylemiş ikinci tedirgin söylüyor da sesi iyi üçüncü sesi çok titriyor yada titretiyor:d
Bu güne bugün o sesçiyim ben jüriler dönmeden ben dönüyordum

İlki en güzel söylemiş ikinci tedirgin söylüyor da sesi iyi üçüncü sesi çok titriyor yada titretiyor:d
Bu güne bugün o sesçiyim ben jüriler dönmeden ben dönüyordum

işte birazcık geliştirince paylaştım sen bi de kaydetmediklerimi gör. ama bi kaç deneme sonrası murat bozdan iyi hale gelirim. seneye o seste görüşürüz ;)

işte birazcık geliştirince paylaştım sen bi de kaydetmediklerimi gör. ama bi kaç deneme sonrası murat bozdan iyi hale gelirim. seneye o seste görüşürüz ;)

Misal gönülçelen daha güzel olmuş :D Dur bakalım görcez belki dönmem herkese dönmüyorum

Sabah işe gelirken çok fazla trafik olunca bi anda romantikliğim tuttu ve sizler için kadife sesimle seslendirdim.

https://www.smule.com/p/959745165_1984396692

Amatör olan 2. ses şahsıma aittir.

İlk ses hakikaten güzeldi. İkincisi ise heyecandan olsa gerek detone olmuş, yine de; şimdi geçecek birazdan düzelecek hissiyatıyla dinledim şarkıyı sonuna kadar ama o detonelik geçmedi ;p fakat beğendim. Sesinize sağlık.

4anzX0.jpg

Ben de boyle oluyorum

Geçen sabah uyku semesi yüzüme krem süreceğim diye diş macunu sürmüşüm, akşama kadar alçı gibi gezdim. Allah muhafaza birinin kolu değse surat 5 parça.

Bence yolunda gitmeyen kadın da tam anlamıyla benim yahu bir işim de yolunda gitmezmi
Hah diyorum bitti oldu hep bir şey çıkıyor rafı toplayıp düzeltiyorum gelip biri slime döküyor
Bir gelen faturada düzgün eksiksiz bir kulpu olmadan gelemezmi anlamıyorum. Ya bi kitap eksik ya faturanın orta nüshası olmaz ya fazla girerler stoğu ya ürün faturada hiç olmaz ya da fatura hiç olmaz. Bir kerede eksiksiz olsun ne olur ki illa uğraşacan

Sorun savar diye birşey varsa istiyorum

Vefata mefat diyen adam sempatikliği var bugün üzerimde. Aşırı tatlıyım herkes tekbirini alsın. Hani o mefat diyen adam kendinden son derece emin öz güveni yüksek ve rahat tavırlar segiler ya. Sanırsın kelimeyi o bulmuş öyle rahat söylüyor. Hiç bi tereddütü yok. Kelimenin doğrusu oymuş meğer o kadar emin yani. İşte öyle hissediyorum şimdi kendimi.

Oğlumla ilgilenirken tonlamalarım bazen kontrol dışına çıkınca bir anda müşterisini ikna etmeye çalışan doğu şiveli pazarcıya dönüşüyorum.

Yoook yook babacım yook olur mu öyle şey bizde olmaz o sen niye öyle diyorsun güzel abim benim ya ah be abicim kurban olayım niye öyle yapıyorsun aşk olsun sıkıntı yok... gibi şeyler istemsizce dökülüyor dilimden. Birbirinden tamamen bağımsız kelime kargaşası içinde oğlum kafasında soru işaretleriyle uykuya dalıyor çoğu zaman.

Kaynanama egoist kelimesini kim öğretti lan? Geçen gün varlığından hazzetmediğim birini eleştirirken arkamdan egoyis diye beni destekledi. Konsantrasyon, adaptasyon, ciddiyet middiyet hepsi gitti.

skjh:D
Gecenlerde babamin olmadigi bir ortam da annem babami overken " o cok beynelmilel bir adamdir" dedi.
Anlamini tobe bilmiyor ama.
Bençe kendi ortamlarinda cok bilen bir kadin var bunlarda
yeni duyduklari kelimeleri kullanacak yer ariyor.

tonlamaları da profosyonelce olur. o kelimelerle birlikte doğmuş büyümüş gibi, yıllardır kullanıyorlarmış gibi. öyle rahat öyle özgüveni yüksek. bari harf hatası yapma aç google'dan bak be kadın

Geri