bugünkü ruh halim,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yavaş git arabada ben varum. binmem arabana! " şeklinde çıkışınca, yan tarafımda koruyucu tavırlarla beni hayran hayran seyreden o yüce gönüllü anneanne "binmesen yuruyerek cidersun" şeklinde ağır bir darbe vuruyor, mutluluktan ıslanan gözlerime, herşey kontrolüm altında delikanlı dercesine bakıp, alttan alttan gülüyordu. 

Çok mu bunaldım? hanım ya diyorum şu enfes köftelerinden yapsana canım çekti. evet az önce yemek yemiş olabilirim ama bu açlıktan ileri gelen bir durum değil, ben senin köftelerine aşığım diyorum. oy kıyamam ben sana diyor sevinçli sevinçli mutfağa gidiyor köfte yapıyor. sonra "komşunun bebişleri" itemini devreye sokuyorum, aşkım diyorum miraçlara da götür köfteyi severler onlar 1 tabak götür sevaptır diyorum. ah düşünceli kocam benim doğru söylüyorsun diyor hemen 1 tabak yapıp çıkıyor. ee haliyle komşu bizim hanımın 1 numaralı kankisi. gittiği zaman 1 saatten erken gelmez. sinsi bakışlarla mişyın kımpleyt diyorum oğlum osman ne adamsın ya. koltuğa kuruluyorum hemen pesi açıyorum ayaklarımı orta sehpaya uzatıp hunharca oynuyorum. kısacası köfte bahane ps şahane arkadaşlar. siz de bu gibi ihtiyaçlarınız olursa bu taktiği kullanabilirsiniz arkadaşlar. kadınlar yaptıkları yemeklerin övülmesine bayılır.