Alımlı güzel bir hatunsa muhabbet ederim..yoksa samimiyeti hiç sevmem! Hele soru soranlar,özel hayatını kurcalayanlar..
70 yaşındaki moruğun genç kıza musallat olması.!
70 yaşındaki moruğun genç kıza musallat olması.!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen bize fakir mi diyosun?Belkide sundandir senelerdir dolmuş otobüs vs binmiyorum bir kaç önce metroya bindim okadar. Hep araba ile gittik her yere binsem belki bende yaşarım 🤣
Est bence siz daha zenginsiniz 😊sen bize fakir mi diyosun?
Arada tabana inmek iyi gelir herhalde. Taban tabana nasıl yaşıyoruz insan merak eder. Ben olsam tabanlarım inene kadar tabana inerdim. Yine de sen bilirsin.Belkide sundandir senelerdir dolmuş otobüs vs binmiyorum bir kaç önce metroya bindim okadar. Hep araba ile gittik her yere binsem belki bende yaşarım 🤣
Arada yürüyorum uzun uzun o daha tabana inilmiş bir tavır bence.....Arada tabana inmek iyi gelir herhalde. Taban tabana nasıl yaşıyoruz insan merak eder. Ben olsam tabanlarım inene kadar tabana inerdim. Yine de sen bilirsin.
Otobüs metrosu ayrıBelkide sundandir senelerdir dolmuş otobüs vs binmiyorum bir kaç önce metroya bindim okadar. Hep araba ile gittik her yere binsem belki bende yaşarım 🤣