Yolculuk esnasında salça olan tipler..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Alımlı güzel bir hatunsa muhabbet ederim..yoksa samimiyeti hiç sevmem! Hele soru soranlar,özel hayatını kurcalayanlar..

70 yaşındaki moruğun genç kıza musallat olması.!

Aşırı rahatsız olduğum bir durum
Hadi kadın kadına bir şey demem de
Erkeklerden rahatsız oluyorum
ne münasebet cınım

teyzeler çok bunaltıyor, kabir sorgusuna çekiyorlar resmen.
bu kadar merak etme ya, etme, sana neeeee

Bunlar kimlerin başına geliyor ? Böyle bişeye denk gelmedim

Belkide sundandir senelerdir dolmuş otobüs vs binmiyorum bir kaç önce metroya bindim okadar. Hep araba ile gittik her yere binsem belki bende yaşarım 🤣
Arada tabana inmek iyi gelir herhalde. Taban tabana nasıl yaşıyoruz insan merak eder. Ben olsam tabanlarım inene kadar tabana inerdim. Yine de sen bilirsin.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Belkide sundandir senelerdir dolmuş otobüs vs binmiyorum bir kaç önce metroya bindim okadar. Hep araba ile gittik her yere binsem belki bende yaşarım 🤣
Otobüs metrosu ayrı
Çarşıda ki ayrı
Çarşıdaki hele, takıcıda tuttuğu yüzük ile sana çok yakışır diyen sapığa denk geldiğim günü hiç unutmsjxhajk

Kimseyle göz göze gelmem, küçük dağları ben yarattım edasında yolculuk ettiğim icin kimse salça olmaz.

Elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız çocuklar.. bu her konuda böyledir...

Bende de Teyzeler daha cok konusmaya girisiyor...
Yakin zamanda Tren yolcugu yapmak icin halkali tren istasyonunda trenin hareket saatini beklerken Trakyali 1Teyze yanimiza oturdu. Hava o gunu bozuktu... muhabbetimiz sanirim ilk o an basladi... ayri vagonlarda idik ama yolcuk esnasinda bizim yanimiza gelecegini soyledi. O gelmeden ben gitmeyi planliyordum ama benim kiz uyuyakalinca gidemedim ve o geliverdi... tatlis 1teyze idi, hakkinda az cok 1seyler biliyorum ama hafizamin depolama alani surekli uyari verdigi icin yakin zamanda silinecek muhtemelen... silinmeden buraya mi kaydetsem ki...afsfd

Torunlari varmis 2 tane fln 1tanesi kizimin yaslarinda imis... oglumun evine gidiyorum, dedi. Gelininin dogumu yaklasiyormus... esini cok yakin 1zamanda kaybetmis, onu ozledigini soyledi. O ara duygusallastik tabiii, gozler yasardi... cantasini bize emanet edip hava almaya cikti... kizimin da o ara tuvalet ihtiyaci vardi, biz de esyalarimizi birakip tuvalete gectik. Geldigimiz de gelmisti, elinde de 1kese icinde 2simit, uzativerdi... tesekkur ederim, biz de atistirmalik seyler var, siz alin, dedimse de almadi, odeme yapayim, dedim parayi uzattim, kabul etmedi... cay ismarlamak istedim onu da icmicem, dedi... siz bizim misafirimizsiniz,rahat ol, dedi. tren yolculugunda cay simit satisi yapiliyormus, alir giderim, dedim cay bitmiss....... kizimda ardina uyuyunca gidemedim iste, kendisi geliverdi... bizim inecegimiz istasyona vardigimda gidip vedalastim... boyle de 1ani birakti teyze bize...🥰

Geri