Yoksa hala tanışmadık mı?

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Publisher hanım sevdiklerinizle mutluluklar. Yayın erkekleri biraz şrfsz kadınları süper yoksa sklsm

Publisher hanım sevdiklerinizle mutluluklar. Yayın erkekleri biraz şrfsz kadınları süper yoksa sklsm
Kesinlikle birkaç arkadaşım hariç doğru diyorsunuz..

-artik birkaç diye gecistirdim ki tepki gelmesin skshsksk-

Ama kadınlarıyla efsane anlaşırım, dostlarımdan biri yay diğeri aslan.. nerede havada uçan kadın hepsi yanımda.. en sevdiğim..

Hoş geldiniz hemen ikizler burcu diye ayaklarımıza beton döküp pasifik okyanusuna atılmışız.Güler yüzle karşılayalım sonrasında parodi videolarım da yerinizi alacaksınız. :D

1 yildin panpa bile edinmissin.

Asil hosgeldini gec kendini annat .d

Hoş geldiniz hemen ikizler burcu diye ayaklarımıza beton döküp pasifik okyanusuna atılmışız.Güler yüzle karşılayalım sonrasında parodi videolarım da yerinizi alacaksınız. :D
IMG_20221102_180102.jpg

Efendim ben değil, sevgili arkadaşlarınız sizi gömdü. Ben de "ehe ehe" diye devam ettim yoksa ikizler burcuyla alakalı sorunum yok :d

Hoş buldum teşekkür ederim, video ile alakalı tepkim yukarıdadır.

1 yildin panpa bile edinmissin.

Asil hosgeldini gec kendini annat .d
Hoş buldum efendim, ehem ehem yazı dilim biraz iyidir. Yoksa bir esprim yok. Kendini anlat diyince aklıma üniversiteden bir anım geldi.

1. Sınıfta bir derste hocamız- canım Aysel hocam hala görüşürüz- ödev konusu olarak "Sen kimsin?" başlıklı bir yazı istedi. Tabi ben 17 yaşında ailemin bağrından kopup başka şehre tek başıma gitmişim falan toyum, her neyse. Odaya kapandım düşün düşün ne yazacağım dedim, başladım yazmaya.

Neyse hocaya verdik, not zamanı geldi. Hoca herkesinkini okuyor. Ay beni aldı bir heyecan, meraktan öleceğim. Hırsın köpeğiyim. Herkes yazmış 1-2 sayfa. Hoca dedi ki birisi yazmış ki 7 sayfa. Kızım dedi yorulmadın mı, kendinden bahsederken? Helal olsun, sen hep yaz dedi. Hocam dedim üzgünüm ben kendimi 1 sayfaya sığdıramazdım jshssksk.

Yani ben bunu neden anlattım? Sevgili @Classiic , üzgünüm ben kendimi 5-10 satıra sığdıramam skdjkss Ama sormak istedigin spesifik soru varsa elbette buyur.

Ekli dosyayı görüntüle 69581

Efendim ben değil, sevgili arkadaşlarınız sizi gömdü. Ben de "ehe ehe" diye devam ettim yoksa ikizler burcuyla alakalı sorunum yok :d

Hoş buldum efendim, ehem ehem yazı dilim biraz iyidir. Yoksa bir esprim yok. Kendini anlat diyince aklıma üniversiteden bir anım geldi.

1. Sınıfta bir derste hocamız- canım Aysel hocam hala görüşürüz- ödev konusu olarak "Sen kimsin?" başlıklı bir yazı istedi. Tabi ben 17 yaşında ailemin bağrından kopup başka şehre tek başıma gitmişim falan toyum, her neyse. Odaya kapandım düşün düşün ne yazacağım dedim, başladım yazmaya.

Neyse hocaya verdik, not zamanı geldi. Hoca herkesinkini okuyor. Ay beni aldı bir heyecan, meraktan öleceğim. Hırsın köpeğiyim. Herkes yazmış 1-2 sayfa. Hoca dedi ki birisi yazmış ki 7 sayfa. Kızım dedi yorulmadın mı, kendinden bahsederken? Helal olsun, sen hep yaz dedi. Hocam dedim üzgünüm ben kendimi 1 sayfaya sığdıramazdım jshssksk.

Yani ben bunu neden anlattım? Sevgili @Classiic , üzgünüm ben kendimi 5-10 satıra sığdıramam skdjkss Ama sormak istedigin spesifik soru varsa elbette buyur.
Mükemmelliğim <<<
bildirimleri açıp beklemede kalın...

Ekli dosyayı görüntüle 69581

Yas boy goz rengi meslek sehir .p

Akrep burcu olarak sevindim.:) Hoş geldiniz.

Yas boy goz rengi meslek sehir .p
bunlar da birden çok oldu.
aralarından istediğim soruya cevap veriyoru.
göz rengim; kahverengi, teşekkürler slkffkld
Akrep burcu olarak sevindim.:) Hoş geldiniz.
Demek burçdaşız... sevdim bunu. Hoş buldum :)
lefty hanım akrep burcu olduğu için oğlaktan sonra sevdiğim 2.burc akrep :D
Letfy hanım olmasa sevilmiyoruz, öyle mi?
Şimdi bu övmeli mi yermeli miydi anlamadım dskldsjf
yine de kibarlığımı bozmuyorum, teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri