Yoksa hala tanışmadık mı?

Konu sahibi son olarak 804 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma 1 senedir üye olup, üstüne son zamanlarda aktif olarak takılırken gökten kafama elma düşercesine aklıma bu soru geldi;
"Hani benim hoş geldin, konum?"
Üye olmuştuk ama kimsesiz gibi ortalarda geziniriz diye gelmedik.
Sonrasında bir gün eski kankitolarım burayı devraldı, bura neresiydi yiaa? diye girdim.
Eski kankitolarımı unutup burada takılmaya başladım. sşdlds
İyi ki de girmişim, hoş buldum hepinizi.

hoş gelmiş gibisin, sonrası da hoş olur umarım

Cafer senden bunu duymak güzel sdlkdf
hoş gelmiş gibisin, sonrası da hoş olur umarım
umarım efendim..
Hoş geldin pub .)))
Sen de hoş geldin minnoşuum.
Hoş geldin @Publisher bizler de seni hoş bulduk mizahın güzel . Keyifli İF 'ler.
Ya, teşekkürler.
Hos geldinn meslektasim <3
ah kalp.

Hoş geldin bebek xd mujk
yarma hanım:*

Çok teşekkürler arkadaşlar, çok kibarsınız.
Hoş bulduum.

hoşgeldin diyemem asırlardır burda gibisin. benden daha uyumlu çıktı. içinde bir forumsalcı saklıymış.<3

Publisher bir star gibi karşılandı forumda.. eskiden çok severdim, sohbetler ederdik.. sonra nem kaptım:) ama şimdilerde de çok sevimli.. takipteyim.

Merhabalar psi bey, nickinizi her okuduğumda Bandista'nın sözleri aklıma gelir.
hoşgeldin diyemem asırlardır burda gibisin. benden daha uyumlu çıktı. içinde bir forumsalcı saklıymış.<3
Değil mi ya? Önceden ben sırıtıyordum, şimdi hepiniz az çok ben fsşdkldf
Hoş geldin sevgili Publisher
güzel gözlü kadın.
Hgniz ins tanışır kaynasiriz tşk
Siz çok bilgili bir abiye benziyorsunuz?
Publisher bir star gibi karşılandı forumda.. eskiden çok severdim, sohbetler ederdik.. sonra nem kaptım:) ama şimdilerde de çok sevimli.. takipteyim.
Ama olsun, sen de böyle bir arkadaşımızsın sldkdf şaka şaka cansın.

Teşekkürler arkadaşlar, çok tatlısınız..

Belki bazı şeyleri haketmediğini düşünüyor olabilirim ama bunların arasında sıcak bir karşılama yok…

Hoşgeldin sn. Publisher, beni üzerek mutlu olmamanı tercih ederim ama bu bir zorunluluk değil… Nasıl mutlu olacaksan…

Belki bazı şeyleri haketmediğini düşünüyor olabilirim ama bunların arasında sıcak bir karşılama yok…

Hoşgeldin sn. Publisher, beni üzerek mutlu olmamanı tercih ederim ama bu bir zorunluluk değil… Nasıl mutlu olacaksan…
Ya ben su grubu burcuyum, sert görünsem de birini üzersem inanılmaz kendime dert ediyorum sşlekdf ama siz paylaşmayı bilmiyorsunuz, ilkokul 2. sınıf düzeyinde "sınıf çemberi" içerisinde grup bilinciyle paylaşabilme üzerine çalışmalar yaparsak bunu aşacağımızı düşünüyorum. Yoksa çok sıcakkanlı bir bireysiniz...
hoş buldum scope, teşekkürler :)

Ya ben su grubu burcuyum, sert görünsem de birini üzersem inanılmaz kendime dert ediyorum sşlekdf ama siz paylaşmayı bilmiyorsunuz, ilkokul 2. sınıf düzeyinde "sınıf çemberi" içerisinde grup bilinciyle paylaşabilme üzerine çalışmalar yaparsak bunu aşacağımızı düşünüyorum. Yoksa çok sıcakkanlı bir bireysiniz...

hoş buldum scope, teşekkürler :)
Çürük yumurta oynayarak başlayalım mı? Ben çömeldim, hadi :)))))))

Ben burç falan anlamam efendim, bu forum seviyor ama böyle işleri… doğru yerdesiniz…

Stockun yanık olduğu zalım kız sensin demek........
Hoş geldin diğer forumdan gelip kanımın ısındığı nadir kişilerden oldu...
İyi ki geldin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri