Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen hangi mesajımdan üzerime alındığımı çıkarttın? kadınları yerici, iğneleyici açılan konu başlıklarını eleştirdim. zoruna gidecek, böyle bel altı yapacaksan hiç açma konu. uza şimdi benim ağzımı bozdurmadan.Sen niye üzerine alındın onu anlamadım burası eğlence yeri öyle dedim diye gerçeği yansıtmıyor afiyet olsun..
Burada konu açtığımda genelleme yapmıyoruz,ağzını bozabilirsin.ben seni değil sen benim açtığım konuları iyi analiz et vede anla,isteğe arzuya göre konu açılmıyor burada canem burası ciddiyet gerektiren bir makam değil.hadi şimdi git söv için rahatlasınsen hangi mesajımdan üzerime alındığımı çıkarttın? kadınları yerici, iğneleyici açılan konu başlıklarını eleştirdim. zoruna gidecek, böyle bel altı yapacaksan hiç açma konu. uza şimdi benim ağzımı bozdurmadan.
şjlhjlhlhjgkgj sen gerçekten hastasın.Burada konu açtığımda genelleme yapmıyoruz,ağzını bozabilirsin.ben seni değil sen benim açtığım konuları iyi analiz et vede anla,isteğe arzuya göre konu açılmıyor burada canem burası ciddiyet gerektiren bir makam değil.hadi şimdi git söv için rahatlasın
Yok ya ben çakma sandımşjlhjlhlhjgkgj sen gerçekten hastasın.
Aynen Anna Hanımm düşe kalka büyürüz olmaz mı?Ben bu ayakkabıyla yürüyemem....