Yiyici kız tipi ayakkabısı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
olm benim mesajımı niye sildiniz.

Sen niye üzerine alındın onu anlamadım burası eğlence yeri öyle dedim diye gerçeği yansıtmıyor afiyet olsun..
sen hangi mesajımdan üzerime alındığımı çıkarttın? kadınları yerici, iğneleyici açılan konu başlıklarını eleştirdim. zoruna gidecek, böyle bel altı yapacaksan hiç açma konu. uza şimdi benim ağzımı bozdurmadan.

• Beğen
Tepkiler: Aze
sen hangi mesajımdan üzerime alındığımı çıkarttın? kadınları yerici, iğneleyici açılan konu başlıklarını eleştirdim. zoruna gidecek, böyle bel altı yapacaksan hiç açma konu. uza şimdi benim ağzımı bozdurmadan.
Burada konu açtığımda genelleme yapmıyoruz,ağzını bozabilirsin.ben seni değil sen benim açtığım konuları iyi analiz et vede anla,isteğe arzuya göre konu açılmıyor burada canem burası ciddiyet gerektiren bir makam değil.hadi şimdi git söv için rahatlasın

Burada konu açtığımda genelleme yapmıyoruz,ağzını bozabilirsin.ben seni değil sen benim açtığım konuları iyi analiz et vede anla,isteğe arzuya göre konu açılmıyor burada canem burası ciddiyet gerektiren bir makam değil.hadi şimdi git söv için rahatlasın
şjlhjlhlhjgkgj sen gerçekten hastasın.

Herkes nasıl medeni bir şekilde yorumunu yapıp geçmiş biri hariç..

Yüklenecektim ama stock hanım çok sert yapmış tırstım :D
Ama yine de kadınlara laf sokmasam içim rahat etmez başka bir noktadan yaklaşayım. Bu tarz ayakkabı giyen kızların boyu en fazla 1.50 dir.

Geri