yirmilik diş çekimi zor mu?

• Kullanıcı Maral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ne biliyim canısı simdi kesicek filan 3 yeri bide korktum valla :/

Bir arkadasim bu operasyon gerceklesirken öldü, cok tehlikeli ve can yakici bir durum.
Offf Allah baska dert vermesin

Dördü de bir gün de cekildi..cok sükür bin sükür doktor süperdi hic sorun olmadi Tek bir iki hafta boyu agrilar ve corba yemelerimle gecirdim haftalarimi:) Allah yardimcin olsun

Dördü de bir gün de cekildi..cok sükür bin sükür doktor süperdi hic sorun olmadi Tek bir iki hafta boyu agrilar ve corba yemelerimle gecirdim haftalarimi:) Allah yardimcin olsun

bakalım cesaret edebilirsem :)

Pek zor olacağını zannetmem. :) benimde ara ara ağrıyor sonra geçiyor kendinden.

kişiden kişiye değişir kimisisinin damağı yarılarak alınır kimisinin ki kolayca benim 2 buçuk saat sürdü 10 dan fazla iğne yaptılar operasyon bittikten sonra kafamın 4/3 hissetmiyordum ama eksikliğini çok hissediyorum

kişiden kişiye değişir kimisisinin damağı yarılarak alınır kimisinin ki kolayca benim 2 buçuk saat sürdü 10 dan fazla iğne yaptılar operasyon bittikten sonra kafamın 4/3 hissetmiyordum ama eksikliğini çok hissediyorum

ne diyon sen ya :asd:

Benim cenem yerinden çıkacaktı neredeyse
Kişiye acı eşiğine ve herseyden önemlisi çeken hekime göre değişiyor acının dozu
Geçmiş olsun

ay bende olmuştum,seninki gibi yan büyümüş oyüzden kesip aldılar:/
uyuşturuyor,pek bişey hissetmiyorsun alınırken ama uyuşukluğu geçtikten sonra birkaç gün sancılı geçiyor
zaten ilaç veriyor onu kullanıyorsun 5gün falan
bian önce hallet derim,diğer dişleride bozuyormuş zaman içinde bilgin olsun:p

Benimki yan uzamıştı.. Diğer dişin altına kadar neredeyse.. Güçlü bir antibiyotik ve ağrı kesiciyle atlatırsın çekinme.. KAldı ki yirmilik dişlerin çekilmesi şart.. Demek ki ben evrim geçirememişim Arpes gibi... 1 hafta çekersin şansızsan olda.. Neyse dişçin kas çalışmışsa erken biter..

30 Yaşıma geldim hala çıkmadı

kacıyorum ben bır saglıkcı olarak :benmi:

İİki tane iğne vuruyor iğneleri hissetmedim bile ağzını açıyorsun neşterle kesiyo. dişide aradan çıkarıyo hissetmiyorsun sonrada dikiş atıyo bir hafta sonrada dikiş alınıyo. İyice uyuşması lazım ama. Ağızda en zor çekilen diş kök dişleri gerisini hissetmiyorsun bile. İçin rahat olsun yani. Yan büyümesi çenenin kitlenmesine sebep oluyo beklemeden aldır. Hissetmeyeceğinin garantisini veririm.

Geri