yirmilik diş çekimi zor mu?

• Kullanıcı Maral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
ya operasyon ile aldıran oldumu hic aranızda cok kötü agırıyo:(
doktorda kesicem filan dedi bi kac video izledim bayılcaktım valla :/

ben çektirdim, doktor bitti tamam kalk demese, ben ağzım açık bekliycem daha. hiç hissetmedim

Ben evrimin son halkası olduğumdan bende 20lik dişlerin yuvası dahi yok, başka arkadaşları piste davet ediyorum.

Üstinsan olarak, köşeme geri döneyim. skldasl

benim çıkmadı da çektirmedim de ama onun dışında hemen hemen her türlü diş operasyonunu geçirmiş biri olarak (ki kemiğim matkapla delinirken beyin sarsıntısı geçirdiğim doğrudur :honk: ) uyuşturulduktan sonra bişi hissetmezsin korkma :dyg:

Ben evrimin son halkası olduğumdan bende 20lik dişlerin yuvası dahi yok, başka arkadaşları piste davet ediyorum.

Üstinsan olarak, köşeme geri döneyim. skldasl

teknik bilgi için tesekkür ederiz :şirine:

doktor kesicekse bayıl vbencede :D:D ayrıca operasyonla hiç aldırmadım :D
biri beni bugün şu forumdan bi çıkarsın kurban olim ya:D

benim çıkmadı da çektirmedim de ama onun dışında hemen hemen her türlü diş operasyonunu geçirmiş biri olarak (ki kemiğim matkapla delinirken beyin sarsıntısı geçirdiğim doğrudur :honk: ) uyuşturulduktan sonra bişi hissetmezsin korkma :dyg:

bu dişten hep korkuyorum :S iğne vuruyo dimi :(

bu dişten hep korkuyorum :S iğne vuruyo dimi :(

ben de korkardım ama öle bi hal aldı ki durum haftada bi anestezi almasam kafam güzel geziyordum doktora da demiştim hatta :honk:
iğne acıtmaz sadece damarda ilerleyişini hissedersin sonrası hiçbir şey. git çektir ve kurtul çünkü diş ağrısı bi şeye benzemiyor .s.s Allah yardımcın olsun.

ben de korkardım ama öle bi hal aldı ki durum haftada bi anestezi almasam kafam güzel geziyordum doktora da demiştim hatta :honk:
iğne acıtmaz sadece damarda ilerleyişini hissedersin sonrası hiçbir şey. git çektir ve kurtul çünkü diş ağrısı bi şeye benzemiyor .s.s Allah yardımcın olsun.

doğru ama 3 tane var bende öyle :s
saol canım ya

Gozunu kapat ve gevse, uyandiginda her sey cok guzel olacak .p
Benim de 20 lik dis sorunum yok ama, dis hekimleri ile olan duzenli iliskilerime dayanarak soyluyorum ki igneyi dahi hissetmiyceksin, korkma:D

Gozunu kapat ve gevse, uyandiginda her sey cok guzel olacak .p
Benim de 20 lik dis sorunum yok ama, dis hekimleri ile olan duzenli iliskilerime dayanarak soyluyorum ki igneyi dahi hissetmiyceksin, korkma:D

ne biliyim video izleyince kaldım öyle neler yapıyo

doğru ama 3 tane var bende öyle :s
saol canım ya

iğneyi bile hissetmiyorsun. dişçi korkusu nedir yaa. varsa agrın git. benim ki 10 dk'yı almadı. iyi de aldırmışım 6 aydır acısını boşa çekmişim...
geçmiş olsun

Buyuk ihtimal agiz ve cene cerrahisi yapicaktir bu islemi. Igne kismina takilma hissetmiyorsun bile. Sadece dis ciktiktan sonra uzun bi sure boslugunu hissediyorsun. Ciktiktan sonraki bi kac gun yara gecene kadar sicak ve soguk seylerden kacin. Youtube'de filan izleme gorundugu kadar korkunc degil.

Geri