Yıllardır foruma tek fotoğraf atmayan üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Askimsu bence sorun yok ama dugunden sonra karokola falan dusebiliriz. Ayrica sezen kardesine bisey dersen seni yolar:d neyse ben seni korurum merak etme

ay ben utrecht şehrinden bahsettim diye bana elin adamlarını atıp o benim diyor... gözü döndü...
kardeşi duysa beni başka adamlarla anıyor küser ki sezen'e... ben duble karadenizliyim, öyle kolay değil bizi yolmak heheheyy...

ay ben utrecht şehrinden bahsettim diye bana elin adamlarını atıp o benim diyor... gözü döndü...
kardeşi duysa beni başka adamlarla anıyor küser ki sezen'e... ben duble karadenizliyim, öyle kolay değil bizi yolmak heheheyy...
Ayyy gozun cikmiya.. sehirmiymisssds.. tam tamm rahatladim:D

kahve çay börek pasta fotoları daha cazip geliodur .

Artık el, ayak fotoğrafları görmek istemiyorum ya. Nur yüzünüzü atın çocuklar.. bir kişi var merak ediyorum ama beklentiyi düşük tutuyorum, çünkü hayal kırıklığı yaşama olasılığım yüksek..
Bazı arkadaşlar çirkinler atmıyor demiş.. bu forumda çirkin yok, gizemli takılanlar olabilir..

gideyim anlığa bakayım
güzel görmek iyi geliyor

She is ugly because Zaaa xDe

Son düzenleme:
Kendi özgür kararıdır. Saygı duyulmalı.

Geçen gün attım lez dediler ya...........

Güzel olanlar ve güzel olduğunu düşünenler atıyor.. hoşuna giden de koyuyor..
Shopsuz fotoğrafları bekliyoruz..

Oo bir takim guzellik sakalari.. merak etme kanka ben boyle bir kesime guzel olup olmadigimi belirleme hakki verecek kadar aptal degilim. Bence buradaki hicbir kadin degil. Bir kesim kendini bilmez kendi kendine calip soyluyor.. itiraf et guzel konustum..saka bir yana konu zaten ben degilim reis raaaad ol.
Foto atmam cunki boyle bir kesime yakisikli olup olmadığımi belirleme hakki verecek kadar aptal biri deilim juju ya katiliom :emoji_penguin:

Geri