Yok be okadarda cadaloz degilim<3
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Askimsu bence sorun yok ama dugunden sonra karokola falan dusebiliriz. Ayrica sezen kardesine bisey dersen seni yolar:d neyse ben seni korurum merak etme
Ayyy gozun cikmiya.. sehirmiymisssds.. tam tamm rahatladimay ben utrecht şehrinden bahsettim diye bana elin adamlarını atıp o benim diyor... gözü döndü...
kardeşi duysa beni başka adamlarla anıyor küser ki sezen'e... ben duble karadenizliyim, öyle kolay değil bizi yolmak heheheyy...
Erkeğim.@Süreyya hiç bir zaman kimse görmedi..erkek olma ihtimalide var.bizi işletiyor olabilir
Ben gördüm..Erkeğim.
ne kadar çok ortak yanımız var...Erkeğim.
Hoş geldin saplar dünyasına aramıza.Erkeğim.
Foto atmam cunki boyle bir kesime yakisikli olup olmadığımi belirleme hakki verecek kadar aptal biri deilim juju ya katiliomOo bir takim guzellik sakalari.. merak etme kanka ben boyle bir kesime guzel olup olmadigimi belirleme hakki verecek kadar aptal degilim. Bence buradaki hicbir kadin degil. Bir kesim kendini bilmez kendi kendine calip soyluyor.. itiraf et guzel konustum..saka bir yana konu zaten ben degilim reis raaaad ol.