Yıllarca sürekli rejimdeyim diyen insan

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Rejim psikolojisi ahmakça bir tutum.
Rejime başlamak, rejime girmek-cikmak diye bir şey yok, olmamali. (Yeme problemleri Metabolik hataliklar hariç, şartları optimum kabul edelim)
Artık sağlıklı beslenmeye karar verir ve sağlıklı beslenirsin. Arada sırada baklava, hamburger, pizza yemek te seni sağlıksız yapmaz. "Aaa tüh rejimimi bozdum gömüleyim gömülebildiğim kadar" dersen kısır bir döngüye girmiş olursun. Rejim girilen çıkılan bir şey değil. Ağzınıza bir daha asla yuksek kalorili bir şey sürmemek te bir başarı değil. Her gün bir pizza yiyorsan bunu haftada 3e sonra haftada 1e kalıcı olarak düşürebilmek başarıdır.
Bu da protein ağırlıklı beslenerek, sporu hayatınıza dahil ederek ve en önemlisi psikolojik bir probleminiz varsa destek alarak mümkün olabilir. Pizza ya da hamburger hayatınızın merkezi değil, bir parçası olur böylelikle. Dolu dolu bir öğün psikolojik açıdan uzun bir süre sizi tatmin eder; her gün 3 öğün yemek arzusu duymazsınız.

2023 6 Şubat itibariynen bi' 30-40 kilo alıp, Volkan Sütçüoğlu tarzı, sürekli aynı masada oturup, ona salça buna salça, geçene salla, gidene salla, abiiiiğ, yaşım 32 olmuş ben size kız çocuğum bile yok diyorum siz rejim diyorsunuz, bu saatten sonra Cüneyt Arkın mı olacağım, olsam olsam yandan yemişi olurum işte, biri Tarık Akan gibisin biri bilmem ne, ay götüm, lüzumsuz övüp durmayın.

Bundam sonra yer içer yatarım. Allahım, sen rejim yapan karı nasip etme.

Sürekli diyorsa rejim yapmıyordur, kendini motive etmeye çalışıyordur.
Ye bu dolmadan akşam olmadan :)

Geri