Yıllarca sürekli rejimdeyim diyen insan

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yarin basliyorum evvel Allah.
Yarın başlıyorum demek kendini kandırmak, bugün niye değil? Türkiye saati ile zaten biz senin dediğin yarına girmiş durumdayız.
Bu arada az önce moralim bozuktu ve senin etkileşim yüzümü güldürdü..
Lan ben böyle küçük şeylerle mutlu olacak adam mıyım? Ne oldu bana ya orta yaş bunalımına mı girdim ahah.

"Nasılsa yarın rejim yapıcam" diyerek gece depoyu fulleriz.. ömrümüzde yemediğimiz kadar yeriz ...sabah her şeye sünger cekip... kahvaltıda börek yiyen insanlarız biz....
Aynısı sigara'yı bırakacam diyenler içinde gecerli... yaşadık bunları......

Evet arkadaşlar şunu gördüm ki, belirli bir yaştan sonra insan yemesine dikkat etmeli, sanırım metabolizma yavaş çalışmaya başladığı için enerji tüketimi az oluyor ve bebeksi tenim yıpranmaya başlıyor.. bugünden itibaren ekmeği iyice azaltıyorum ve baharın gelişini kutlamak için düzenli yürüyüşe başlıyorum.
- yaz günlerine bacaklarım ve ben hazırız, benimkisi fit kalma sevdası..

hep bu niyete girerim asla sebat edemem. hep verilecek bir 3 kilom vardır. ama asla gerçekten dert etmem bunu:d bu yaz spora başladım, bir sebepten ara verdiğim birkaç haftada kilo aldım. ve bu kez gerçekten rahatsız oldum ve forumu da kilo verme çabama ortak ettiğim bir dönem oldu djsjs asla kilo veremedim, o güzel vücütüüm kendini kapattı sanki. ödem bile atamadım. ne zamanki kilo verme kaygısından arındım, ramazana girdik, bugün 4. gün mü? 2 kiloya yakın verdim o.o ödem de olabilir, bilemem ama diyeceğim şu ki kilo verme kaygısından arınarak rahat bir şekilde yediklerinize dikkat ettiğinizde oluyor galiba bir şeyler ya da benim sistem böyle işliyor. sürekli rejim kadar sinir bozucu bir şey yok, mutsuz oluyorum en basit tabiriyle.

Shini hanım kadar rejimde olan birini görmedim.skj cicibebe ye Shini hnm tok tutar......
Ablam son bir yıldır vegan oldu.. hanımın kızı bir sabah uyandı ve ben veganım dedi..gece niyet ettim.. ertesi gün ben de vegan oldum dedim ama hiçbir şey değişmedi ben de... etçil hormonlarım bedenime, zihnime hükmediyor adeta... ac küpeler gibi evde geziyor.. ay cok gıcık bir kız ya.skj

Iste tam olarak paylasildigi icin,yani yapacaklari eylemi etrafinda paylastiklari icin beyinde bir fotograf olusuyormus, bu da hedeflerine ulasmis rahatlik hissi veriyormus bu yuzden azmini kaybediyor hedefine ulasamiyormus insan beyin bu rahatlik sinyalini veriyormus. Eger bir seyi hedefliyorsan kimse ile paylasmaman gerekiyormus, beyni sasirtip zorlamak gerekiyormus o zaman da beyin hedef odakli calisiyormus. Insallah anlatabilmisimdir.... Anlamadiysaniz da bosverin.. Can bogazdan gelir... Ne kadar cok musmus yazmisim tabi birinci agizdan olmayinca boyle..

Asıl söylemem gereken şeyi söylememişim.skj vegan olduktan sonra bayağı zayıfladı.. veganlık zayıflatıyor.. dün bol gelen kıyafetlerini secip kuru gtünü alıp terziye gitti.. ay ben bu kıza iyice gıcık olmuşum... et yemeyen insan sevmiyorum ondan sanırım....

• Üzgün
Tepkiler: W
anna son zamanlarda ne zaman konuşsak kız kardeşinin kuru gtünden bahsediyor djdj ya ay bu kız kdks

İdeal güzellik dayatmasının sonuçları maalesef yoksa sağlığı tehdit etmedikçe kilo takıntısını doğru bulmuyorum ayrıca rejime başlamak için önce bazı ölçümlere ihtiyaç var yoksa kaş yaparken göz çıkartılabilir. Kişi ihtiyaç duyuyorsa mutlaka diyetisyen ile görüşmelidir.

Iyiki rejimdeler

Bide biraksalar aman diyorum size

yiyip yiyip kilo almayan insanlara hep sinir olduğumdan, yan yana gelince şöyle bi yediklerine baktım. arkadaşlar bu insanlar yemiyor. yediklerini sanıyorlar. kız akşam yemeğinde iki adet köfte yiyip yemek yediğini iddia ediyor. ben onu sadece pişirirken yiyorum. çeyrek lahmacun yiyip kilo alamadığını iddia eden de var. e nasıl alacaksın alamazsın zaten denyo. biz nerdeyse lahmacun arasına adana saracağız yemek yiyormuş. YALAN. İNANMAYIN. neyse sinirlendim.

images

var forumda bi kactane kendimi bildim bileli rejimdeler

tipki kelebek gibi yüzyillardir cicek nektariyla besleniyor olmasina ragmen ne hikmetse günde 300000 kalori alan kadinlarin iddiasidir genelde.
"Su icsem yariyor" demelerine asla itiraz etmeyin,
"ah evet sekerim, ben de bir aydir yalnizca probiyotik yogurtla besleniyorum, karbonhidrat görünce dirsegimin ucuyla itiyorum lakin gel gör ki 27 kg almisim bu ay" diyerek mukabele edin, akabinde histerik kahkahalar atin, baska mevzulara gecin(denendi, olaysiz dagilindi)

Ne zaman duysam rejimdeyim diyenlerin götünün hiç küçüldüğünü görmedim. Ama nedense hep rejimdeler.

Geri