angie
Elmas Üye
Kim di?
Bilemiyorum Altan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim di?
Bilemiyorum Altan
Keşke yine gitsenSende ne zaman foruma ara verip gelmesem arkamdan sallıyorsun.
Bunun içinde bir konu açmak lazım aslında.
Böyle tesadüfen görüyorum, bir şey diyeceksen buradayım.
Alkol kullanmıyorum ama Al beni kollarına… <3Bir kadeh sarap mi icsen Ayşam?
Bak bak bak...kelime oyunu da yaparmis.McxxAlkol kullanmıyorum ama Al beni kollarına… <3
Canım ne zaman isterse o zaman giderim. Biraz görmek durumunda kalacaksın.Keşke yine gitsen
O zaman yapacak bir şey yok tesadüfen göreceksinCanım ne zaman isterse o zaman giderim. Biraz görmek durumunda kalacaksın.
Hakkımda yazarken etiket yap lütfen, zamanında cevap vereyim, tesadüfleri sevmem.
Görmek istemiyorsan da yapman gerekenleri biliyorsun.
Pekii, bir daha bu kadar kibar olmayacağım ama.O zaman yapacak bir şey yok tesadüfen göreceksin
Taa ne zaman yazılmış bir mesajı gündeme getirip sonra uzatmaya gerek yok diyorsun komik.Pekii, bir daha bu kadar kibar olmayacağım ama.
Uzatmaya gerek kalmadı sanırım.
Sürekli yaptığın bir şey olduğu için gündeme aldım, oysa iyi ya da kötü hiçbir etkileşim, diyaloğ yok.Taa ne zaman yazılmış bir mesajı gündeme getirip sonra uzatmaya gerek yok diyorsun komik.
Tamam da dediğim şeyi yapıyordun ben de olanı yazdımSürekli yaptığın bir şey olduğu için gündeme aldım, oysa iyi ya da kötü hiçbir etkileşim, diyaloğ yok.
Bunları yazman için bir sebep yok, kendi ruh halinde bir şey üretiyorsan bu da senin hastalıklı ruh halin ne diyeyim.
Tekrarı olmazsa sevinirim, yazdıkça karşılıklı uzuyor. Varsa bir problemin, benim işim problem çözmek, yaz özelden halledelim, yoksa da birbirimizi görmezden gelmeye devam edelim lütfen.
Tamam, daha fazla meşgul etmeyelim. Anlaşıldı sanırım.Tamam da dediğim şeyi yapıyordun ben de olanı yazdım
Lena kim ki zaten….
Yazdıklena bu evet…ve bu sizin ayıbınız..lena kim ki zaten….
teşekkür ederim run, sen de olmasan…Yazdık![]()