Yılın oscarları konularında nicki hiçbir kategoriye yazılmayan üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Canım ne zaman isterse o zaman giderim. Biraz görmek durumunda kalacaksın.
Hakkımda yazarken etiket yap lütfen, zamanında cevap vereyim, tesadüfleri sevmem.
Görmek istemiyorsan da yapman gerekenleri biliyorsun.
O zaman yapacak bir şey yok tesadüfen göreceksin

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Taa ne zaman yazılmış bir mesajı gündeme getirip sonra uzatmaya gerek yok diyorsun komik.
Sürekli yaptığın bir şey olduğu için gündeme aldım, oysa iyi ya da kötü hiçbir etkileşim, diyaloğ yok.
Bunları yazman için bir sebep yok, kendi ruh halinde bir şey üretiyorsan bu da senin hastalıklı ruh halin ne diyeyim.
Tekrarı olmazsa sevinirim, yazdıkça karşılıklı uzuyor. Varsa bir problemin, benim işim problem çözmek, yaz özelden halledelim, yoksa da birbirimizi görmezden gelmeye devam edelim lütfen.

Sürekli yaptığın bir şey olduğu için gündeme aldım, oysa iyi ya da kötü hiçbir etkileşim, diyaloğ yok.
Bunları yazman için bir sebep yok, kendi ruh halinde bir şey üretiyorsan bu da senin hastalıklı ruh halin ne diyeyim.
Tekrarı olmazsa sevinirim, yazdıkça karşılıklı uzuyor. Varsa bir problemin, benim işim problem çözmek, yaz özelden halledelim, yoksa da birbirimizi görmezden gelmeye devam edelim lütfen.
Tamam da dediğim şeyi yapıyordun ben de olanı yazdım

lena bu evet…ve bu sizin ayıbınız..lena kim ki zaten….

Şimdi burda bireyden bahsediliyor peki var olan oluşumun hiç olmayan bireyin aday gösterilmesinde ki trajikomik hali anlaya bilir misiniz ? :)

Geri