Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benİlk aklıma gelen bu yılın hanımefendisi kim seçildi)
Canım koşturmaca devam bende sen nasılsın neler yapıyorsun Azem. Sana ve ailene de mutlu seneler dilerim.napıyorsun güzellik iyi senelerin olsun klaracım

Çok teşekkür ederim Ender. Sana da mutlu yıllar dilerim.Sen yıllarca bu forumun en güzel bayan üyesi seçildin.
unutmadık merve seni
En son sen tacını devrettin. Bak senin yerinde olmak için kimler kimler can atıyor.
Bu arada eşin ve ailenle mutlu yıllarınız olsun
iyiyim klaracım çok teşekkür ederimCanım koşturmaca devam bende sen nasılsın neler yapıyorsun Azem. Sana ve ailene de mutlu seneler dilerim.![]()
İlk aklıma gelen bu yılın hanımefendisi kim seçildi)
Fenerbahçeli olman yetiyor.Bu benim arkadaşlar.
Lena kim ki zaten..

artık seçilmiyor yeldacım hanımefendi beyefendi falan .p
Evet evet Nefcim genel yılın enleri kategorisine bakınca olmadığını fark ettim ben de.. 2025 yılı enleri başlıklarında kısıtlamaya gidilmiş anladığım kadarıyla![]()
En neşeli üye bile secilmemişiz...Forum iboysa biz Asenaydık.......Kız ben senelerdir bir şey olamıyorum, olabildiğim bir sene var mı bilmiyorum… Bu kadar popüler olup da forumda yılın hiçbir kategorisine girememek, tam benlik bir durum… Yılın birincilik teli… Bizlere gelsin…
Rujumu sürüyorum, sen de otrişini tak salkım, hakkında hiçbir dilek dilenmeyen serçe de şalını alsın… birincilik teli işte (buraya fırat’ın birincilik teli karikatürü)

Maalesef, son yılı baz alırsak siz aktif değildiniz Burçin hanım.(:
sanırım, değişti epey .p
sen daimi hanımefendisisin kalplerin ♡
Yilin anlayislisindan iyidir. Kime ne anlayis gosterdiysem yillarca pesimi birakmadi :dİlk aklıma gelen bu yılın hanımefendisi kim seçildi)