yılın hiçbir şeysi olamayan düz aza

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Kız ben senelerdir bir şey olamıyorum, olabildiğim bir sene var mı bilmiyorum… Bu kadar popüler olup da forumda yılın hiçbir kategorisine girememek, tam benlik bir durum… Yılın birincilik teli… Bizlere gelsin…

Rujumu sürüyorum, sen de otrişini tak salkım, hakkında hiçbir dilek dilenmeyen serçe de şalını alsın… birincilik teli işte (buraya fırat’ın birincilik teli karikatürü)

@Run
ama azalmış kategoriler daha farklı bölümler de vardı sanki önceden.
Sus yarasını deşme kjkj

Kız ben senelerdir bir şey olamıyorum, olabildiğim bir sene var mı bilmiyorum… Bu kadar popüler olup da forumda yılın hiçbir kategorisine girememek, tam benlik bir durum… Yılın birincilik teli… Bizlere gelsin…

Rujumu sürüyorum, sen de otrişini tak salkım, hakkında hiçbir dilek dilenmeyen serçe de şalını alsın… birincilik teli işte (buraya fırat’ın birincilik teli karikatürü)
Sus! Sen yılın annesisin daha n olsun p

Ya ya otrişimi takar alırım çayımı sefam olsun derim hahah. Sonrada “Ben dünyanın en güzel garısıyam” diye dolanırım hahah. Biz birbirimize dileriz no problım.dd

2 oyla 3 oyla olur mu, eski oy toplama işleri, ya da heves kalmamış kimsede.
Hüma ile melonun yarışmasını özledim ya, neydi o günler ahah.
eskisi kadar kalabalık değiliz hevesten değil. ee kişi az hiç aktif olmayan biri de yazılamayacağına göre belirli kişiler olur normali bu zaten.
hüma ve melonun kapışma efsaneydi tabi jshdjkhsd yıllardır görmediğim nar çiçeği gelmişti büyücü de exlerini toplamıştı değişik bir seneydi....
biri de yeni üyelik mı açmıştı neydi hümaya oy vermek için jksdahdjf çok iyiydi...

eskisi kadar kalabalık değiliz hevesten değil. ee kişi az hiç aktif olmayan biri de yazılamayacağına göre belirli kişiler olur normali bu zaten.
hüma ve melonun kapışma efsaneydi tabi jshdjkhsd yıllardır görmediğim nar çiçeği gelmişti büyücü de exlerini toplamıştı değişik bir seneydi....
biri de yeni üyelik mı açmıştı neydi hümaya oy vermek için jksdahdjf çok iyiydi...
Tadında olduğu sürece güzel. Taraf olmak lazım bazen, tabii hiçbirisi benim barbunya kadar asla popüler olamaz.
w00t, Barbara falan gelmişti.. şimdi çocuk bakıyorlar ahaha.
Yıllar da ne çabuk geçiyor.. yaşlandık!

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Tadında olduğu sürece güzel. Taraf olmak lazım bazen, tabii hiçbirisi benim barbunya kadar asla popüler olamaz.
w00t, Barbara falan gelmişti.. şimdi çocuk bakıyorlar ahaha.
Yıllar da ne çabuk geçiyor.. yaşlandık!
ellerine sağlık canım... barbunya güzeldir sağlıklı bir kere... değişik değişik tatlıların yanında elbette sağlıklı bir yemek olarak birincilik sendeydi...

Aralık ayının heykırı @Gamer
Alkollüyüm başka kime karışayım gel bir şeyler yaz ortalığı karıştır ne biçim insansın be.

güzel kızların sevgilisiyim
gerisi sizin olsun

Bundan sonra Eurovisiona katılmayacağım diye trip atan Türkiye gibi hissediyorum artık kendimi. Oylama sistemi adil değil. Bende yılın bişeysi olmalıydım.

Geri