Yıldız Tilbe mi Sezen Aksu mu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Uzay hepari konusunda hep merak etmisimdir acaba hangisi daha güzel sevdi uzayı ikisi de çok güzel şarkılar yazdılar ya da uzay acaba hangisini sevdi ikisi arasında dünya kadar fark var ya

• Beğen
Tepkiler: RK
Aa ne buldum ilk defa duyuyorum

1754082159915.jpeg

Sezen Aksu ile aşk yaşadı diye biliyorum ve ayrı oldukları dönemde de Yıldız Tilbe ile görüştü ancak o süreçte sürekli Sezen Aksu'dan bahsediyormuş.

• Korkunç
Tepkiler: ne
Bigun yildizin ve uzayin kafa guzel. Birlikte oluyorlar sezenin evinde. Sonra sezen bunlari basiyor. Adam yildizla yatmis kafa guzelken hesap edin. Yildiz sezenin ayni zamanda back vokalistiydi

• Wow
Bigun yildizin ve uzayin kafa guzel. Birlikte oluyorlar sezenin evinde. Sonra sezen bunlari basiyor. Adam yildizla yatmis kafa guzelken hesap edin. Yildiz sezenin ayni zamanda back vokalistiydi
Bende bu şekilde biliyorum. Ayrı felan değillermiş yani, basmış sezen bunları. Uzay da bi süre sonra gidip Zeynep Tunuslu ile evlenmiş. Sezen den sonra yıldız tilbe ile olmamış yani bi gecelik bi şey olarak kalmış diye okumuştum..

Sezenle sevgili yıldızla basıldı zeyneple evlendi ooo çok hızlı imiş ahah

Aralarında geçen olayı hep yazdılar, çizdiler; röportajlarından aldıklarını birleştirdiler ama okuduğum kadarıyla bunu asla öğrenemeyiz de sadece kendimizce yorumlarımızla kalacağız. Amerikalıların Beyoncé mafyalığı varsa, bizim de müzik sektöründe Sezen Aksu mafyalığımız var... Sezen Hanım’ın onaylamadığı, süzgecinden geçmeyen kimse maalesef müzik sektöründe var olamıyor. Dolayısıyla Sezen Aksu'nun müziklerini çok sevip dinlesem de bana bazen hiç geçmeyen söylemleri oluyor. Yaşam tarzları değil de müzikleri olarak ben Yıldızcıyım :emoji_metal:

Halk secmistir sevdigi sanatciyi rakamlar konussun lutfen. Biletli konser olarak Yildizi gecen olmamis Turkiyede. Tina Turner konser kalabaligi var. 150 bin nedir ya rabbel alemin. Seviyorum bu kadini en cirkin haliyle :kalp:

• Kalp Gözler
Sezen Aksu gibi bir duayenin Yıldız gibi bir varoşla kıyaslanması doğru gelmiyor. Rakamlar konuşsun evet, Sezen telif haklarını 700 milyon TL’ye sattı. Öbürü ise ne yapıyor bilmiyorum. Uzay kimi sevdi vs kısmını bilemiyorum tabiki

Geri