Yıldız Tilbe mi Sezen Aksu mu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
İki Yengeç.
Biri çok daha yoğun Yengeç (Sezen) diğeri İkizler dominant bi Yengeç (Yildiz)
Sanatsal yönden elbette Sezen daha iyi Aysel Gürel ile çalışmış bi kadin fakat Yildiz'in iletisimsel kabiliyeti çok daha güçlü. Sezen duygularınızı çok iyi anlıyor ve orada birakiyor . Yildiz ağzınıza ne kadar sicilirsa sicilsin nasıl gülüp devam edebileceğinizi de anlatıyor. Yengeç ikizler karışımı ancak bu kadar güzel ete kemiğe burunebilirdi.
Kısacası sanatsal açıdan Sezen ama ben Yildiz'i daha çok seviyorum. Eserlerinden ziyade karakterini. Pek dinlemem.
Şu kafa ünlülerde pek olmaz, Sezen'de de olmayabilir.

Erkekler de Yanar" dönemindeki Nazan Öncel'i alıp gideyim de siz ikisiyle n'abarsanız yapın.

Peki Nazan Hanım, e biz napçaz şimdi?

Seçim yapmak çok zor.direk başlığı okuyarak cevap verdim içerik farklı imiş :p

Ben ses,söz,sanat anlamında karşılaştırma sandım ona göre de cvp vereyim
"Sezen Aksu "

İkisi de degil.
Ama Yildiz Tilbe'nin insani yönü daha yuksek geliyor.

Sezen Aksu Özlem Tekin'i piyasadan sildiği için hiç sevmem kendisini.. Müzik sektörünün mafyası, onun istediği birisi ünlü olur; istemediği kişinin de hayatını söndürür. Bunların yanında siyasi görüşlerini de hiç sevmem. Yıldız Tilbe içten ve daha samimi geliyor bana. Kişisine göre şekil alan birisi değil, görüşleri net ve olduğu gibi.

eserlerine, sanat icrasına lafım yok; şarkılarını severek de dinlerim, orası ayrı. ama @OkyanusunKalbi nin de dediği gibi, tek lafıyla bu camiayı domine etti, etmeye de devam ediyor. ha, son zamanlarda daha sessiz yapıyor bu işi ama az ekmek çalmadı mlsf.... yıldızcıyız; canlı sahne performansı da hala efsanedir.

Yıldız fazla arabesk. Sezen de duygusal parçaları bayıyor. Eğlenceli parçalarını düşünürsem ikisi de iyi enerji veriyor. İlla biri dersek, yıldız o da samimiyeti ve delidolu kişiliği nedeniyle.

• Öpücük
Tepkiler: W

Bölücü minik serçeden değil ayrıştırmayan Yıldız dan yanayız!

• Wow
Tepkiler: ne
sezen aksu şarkı sözü yazdım:

ah hacıbekir misin, yoksa kaymak mı
gül suyuna mı banmışlar seni yavrum
hh bu ne halavet, bu ne lezazet
seni nasıl da yutmalı, nasıl da etmeli

Sezen Aksu Türk pop müziğinde ekoldür. Yıldız Tilbe ile elbet kıyaslanamaz ancak şu da var ki Yıldız Tilbe sahnesi diye bir şey var defalarca canlı izledim. Kitlesi için makalaleler yazılabilir. Şarkılarının hepsi olmasada bazılarının sözleri müzisyen işi değil o derece tez konusu olabilir.

Geri