Yılbaşı ağacı süslemek..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
eziyet geliyor artık böyle şeyler
o kadar hazırla süsle, bir ay toz yumağı olsun, sonra bir de temizlemekle, düzgün toplamakla uğraş dur.

Doksanlarda ve iki binlerin başlarında daha çok olurdu böyle şeyler. Şimdilerde daha az görüyorum bu tarz şeyleri çevremde. Biz kurmuyoruz çam ağacı evimizde ama o ışıl ışıllığı seviyorum ve yılın bu zamanları bence çok tatlı.

Çok pahalı ya. Gereksiz pahalı. Çük kadar ağaç alıp süslemekte istemiyorum. Çok fidanlı ağacı ayrı pahalı süsü ayrı pahalı. Ucuz bişey kalmadı ak.
Çok pahalı demiş miydim?

Şu yaşıma kadar bir kere alıpta süslemedim.. merakım da olmadı hiç

@ismail89 ne dio bunlar ya? Yilbasi , suslemek felan.
Bizim ummetimiz boyle bir ummet degil! Ismail
Ümmet milliyete bakmıyor. Herkes ümmetimizden olabilir. Kimsenin kalbi okunmaz. Orası Allah ile aramızda kalan bir mahremiyet bölgesi. Dış görünüm çok kez yanıltabilir. Özentiler bazen yoldan çıkarabilir. Milletimiz batıya özeniyor. Çünkü batıyı Hollywood'dan tanıyor. Hollywood ise en büyük propaganda mekanizması.

Ümmet milliyete bakmıyor. Herkes ümmetimizden olabilir. Kimsenin kalbi okunmaz. Orası Allah ile aramızda kalan bir mahremiyet bölgesi. Dış görünüm çok kez yanıltabilir. Özentiler bazen yoldan çıkarabilir. Milletimiz batıya özeniyor. Çünkü batıyı Hollywood'dan tanıyor. Hollywood ise en büyük propaganda mekanizması.
Degil ismail. Boyle olmamali! Allah islah etsin.

Çok zahmetli,ben üşenirim.
Yılbaşında yeğenime yetişiyorum,bunun verdiği his gayet yeterli oluyor.

Yılbaşı kombininiz konusu ne zaman gelir kim sık kim rukus belirleyelim aloooo

Kendi halinde adam işidir. Papa'nın İstanbul ayinine mi katılsın. Naapsın bu adam?

H A Y I R L I N O E L L E R

Yüce Meryem aşkına, 20 metre karşıda camii varken ve cemaat tükan önünden geçerken bu tavır yakışmadı.

Geleneksel yılbaşışeysimiz bu sabah letsgo aldı efem.

WhatsApp Image 2025-12-13 at 22.42.39.jpeg

Geri