Yılbaşı ağacı süslemek..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sembolik olarak kurmak ve süslemek hoşuma gidiyor yılbaşının o ışıl ışıl rengarenk ruhunu hissettiriyor..

Yarım yamalak yapıyoruz her yıl. Ramazan ve kurban bayramını da kutluyoruz, Noel ve Paskalya'yı da. Hoşgörü bekliyorsan hoşgörülü olacaksın, her şeye kendini kasmayacaksın skdjgjlk. Yok şu yasak, bu haram, şu helal,...... ile asla ilgilenmeyeceksin.

sanılanın aksine bir hristiyan geleneği değil, türk geleneğidir. bu gelenek eski türk toplumlarında uygulanırken henüz semavi dinler diye bir şey yoktu bile ortada. türklerin tengri inancından gelen uygulamadır.

sanılanın aksine bir hristiyan geleneği değil, türk geleneğidir. bu gelenek eski türk toplumlarında uygulanırken henüz semavi dinler diye bir şey yoktu bile ortada. türklerin tengri inancından gelen uygulamadır.
Bunu Bahçeli ve Erdoğan söylerse bugün karşı gelenlerin, günah diyenlerin çoğu ayakta alkışlar ve kutlamak için en ön saflarda olurlar.

Bunu Bahçeli ve Erdoğan söylerse bugün karşı gelenlerin, günah diyenlerin çoğu ayakta alkışlar ve kutlamak için en ön saflarda olurlar.
Zannetmiyorum , bahceli aforoz edildi.
Umit ozdag dedem soylese belki.

Zannetmiyorum , bahceli aforoz edildi.
Umit ozdag dedem soylese belki.
Kesinlikle yanılıyorsun. Örnek olarak yeni açılım girişimlerini gösterebilirim. Adam ip atıyor alkışlanıyor, önemli bir aktör yanına bile gederim diyor gene ayakta alkışlanıyor, güya karşı gelenlerde sadece dört duvarları içerisinde söylüyor. Bahçeli'nin söylediklerini herhangi bir solcu parti deseydi şimdi dört duvarları içerisine sıkışıp sesizce karşı gelenler sokaklara dökülüp o solcu partinin binalarını ateşe vermişti, seçmenlerini linç etmişti,......

Kesinlikle yanılıyorsun. Örnek olarak yeni açılım girişimlerini gösterebilirim. Adam ip atıyor alkışlanıyor, önemli bir aktör yanına bile gederim diyor gene ayakta alkışlanıyor, güya karşı gelenlerde sadece dört duvarları içerisinde söylüyor. Bahçeli'nin söylediklerini herhangi bir solcu parti deseydi şimdi dört duvarları içerisine sıkışıp sesizce karşı gelenler sokaklara dökülüp o solcu partinin binalarını ateşe vermişti, seçmenlerini linç etmişti,......
Oyle degil. Imrali cikisindan sonra aforoz edildi. Bana gore ve bir cok kisiye gore milliyetci ruhunu yansitmiyor.
He dediginin su kismi dogru. Yanlis olan bir sey akp tarafindan yaptirilirsa hikmet olur. Cunku adamlar chp ile ilgili suclama yaptiklari herseyi bu zamana kadar kendileri yaptilar zaten. Ama chp yapamaz. Cunku her durumda gunah kecisi olmak icin tedavülde artik..
Apo p!c!ni assalar bile "onlar asmadi yalandir" derler. Arkalarindan biz ates ettik onlar vurmadi hedefi derler.
He chp icin imkansizda uc ornek olmasi acisindan verdim. Akp ve zihniyetinin ne kadar tehlikeli oldugu acisindan.

Oyle degil. Imrali cikisindan sonra aforoz edildi. Bana gore ve bir cok kisiye gore milliyetci ruhunu yansitmiyor.
He dediginin su kismi dogru. Yanlis olan bir sey akp tarafindan yaptirilirsa hikmet olur. Cunku adamlar chp ile ilgili suclama yaptiklari herseyi bu zamana kadar kendileri yaptilar zaten. Ama chp yapamaz. Cunku her durumda gunah kecisi olmak icin tedavülde artik..
Apo p!c!ni assalar bile "onlar asmadi yalandir" derler. Arkalarindan biz ates ettik onlar vurmadi hedefi derler.
He chp icin imkansizda uc ornek olmasi acisindan verdim. Akp ve zihniyetinin ne kadar tehlikeli oldugu acisindan.
Seçimlerde görürsün kim afaroz olmuş. Bana göre diyerek olan biteni analiz etmek pek doğru olmaz.
Adamlar ellerini kollarını salkayarak rahatçe yapıyorlar, uyguluyorlar planlarını. O bahsettiğin yani afaroz eden kesim ise sadece izliyor engellemek için hiç bir etkili eylem falan yapmıyor. Herhalde sandığı bekliyorlar. Sandık geldiğinde de iş işten geçtiği gibi gene onlara oy veriyorlar. Gerçi onların tutumu gayet normal, onlar ancak devlet gücünü arkalarına aldıklarında aslan kesilirler.
Ümit Özdağ içeri girdiğinde dahi sustular, kabullendiler.

Noel haram, günah deyip kutlamayanlar bir zahmet noel parası da almasınlar noel tatilinde de çalışsınlar. İşlerine gelince normal gelmeyince günah demesinler.

rüyamda gördüm hatta, ağzım kulaklarımdaa çok güzel bir atmosferdi

@ismail89 ne dio bunlar ya? Yilbasi , suslemek felan.
Bizim ummetimiz boyle bir ummet degil! Ismail

ofiste bugün başlayacağız kurmaya , akşam da onurcanı dinlerken evde kuracağız en sevdiğim en sevdiğimmmmm

Yılbaşı konularına aşırı tepki gösteren kitle tv başında sessiz sessiz papa nın ve ekibinin İznik te gövde gösterisini izliyor.

Geri