İki nokta
Üye
-
-
-
-
Sembolik olarak kurmak ve süslemek hoşuma gidiyor yılbaşının o ışıl ışıl rengarenk ruhunu hissettiriyor..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu Bahçeli ve Erdoğan söylerse bugün karşı gelenlerin, günah diyenlerin çoğu ayakta alkışlar ve kutlamak için en ön saflarda olurlar.sanılanın aksine bir hristiyan geleneği değil, türk geleneğidir. bu gelenek eski türk toplumlarında uygulanırken henüz semavi dinler diye bir şey yoktu bile ortada. türklerin tengri inancından gelen uygulamadır.
Zannetmiyorum , bahceli aforoz edildi.Bunu Bahçeli ve Erdoğan söylerse bugün karşı gelenlerin, günah diyenlerin çoğu ayakta alkışlar ve kutlamak için en ön saflarda olurlar.
Kesinlikle yanılıyorsun. Örnek olarak yeni açılım girişimlerini gösterebilirim. Adam ip atıyor alkışlanıyor, önemli bir aktör yanına bile gederim diyor gene ayakta alkışlanıyor, güya karşı gelenlerde sadece dört duvarları içerisinde söylüyor. Bahçeli'nin söylediklerini herhangi bir solcu parti deseydi şimdi dört duvarları içerisine sıkışıp sesizce karşı gelenler sokaklara dökülüp o solcu partinin binalarını ateşe vermişti, seçmenlerini linç etmişti,......Zannetmiyorum , bahceli aforoz edildi.
Umit ozdag dedem soylese belki.
Oyle degil. Imrali cikisindan sonra aforoz edildi. Bana gore ve bir cok kisiye gore milliyetci ruhunu yansitmiyor.Kesinlikle yanılıyorsun. Örnek olarak yeni açılım girişimlerini gösterebilirim. Adam ip atıyor alkışlanıyor, önemli bir aktör yanına bile gederim diyor gene ayakta alkışlanıyor, güya karşı gelenlerde sadece dört duvarları içerisinde söylüyor. Bahçeli'nin söylediklerini herhangi bir solcu parti deseydi şimdi dört duvarları içerisine sıkışıp sesizce karşı gelenler sokaklara dökülüp o solcu partinin binalarını ateşe vermişti, seçmenlerini linç etmişti,......
Seçimlerde görürsün kim afaroz olmuş. Bana göre diyerek olan biteni analiz etmek pek doğru olmaz.Oyle degil. Imrali cikisindan sonra aforoz edildi. Bana gore ve bir cok kisiye gore milliyetci ruhunu yansitmiyor.
He dediginin su kismi dogru. Yanlis olan bir sey akp tarafindan yaptirilirsa hikmet olur. Cunku adamlar chp ile ilgili suclama yaptiklari herseyi bu zamana kadar kendileri yaptilar zaten. Ama chp yapamaz. Cunku her durumda gunah kecisi olmak icin tedavülde artik..
Apo p!c!ni assalar bile "onlar asmadi yalandir" derler. Arkalarindan biz ates ettik onlar vurmadi hedefi derler.
He chp icin imkansizda uc ornek olmasi acisindan verdim. Akp ve zihniyetinin ne kadar tehlikeli oldugu acisindan.
Acv senin ..... yeniyil senin neyine kal eskisinde sen
Atsana bakım nasıl olmuşNoel haram, günah deyip kutlamayanlar bir zahmet noel parası da almasınlar noel tatilinde de çalışsınlar. İşlerine gelince normal gelmeyince günah demesinler.
Ne atim?Atsana bakım nasıl olmuş
Süslediğin ağacıNe atim?
Daha tam başlamadı ağaç süslemesi ama çok istiyorsan gel misafirim ol görürsün. Ben bahçeye diktim şimdi koskoca bir ağaç oldu.Süslediğin ağacı
Bu yıl başı olmaz da önümüzdeki yılbaşı gelebilirimDaha tam başlamadı ağaç süslemesi ama çok istiyorsan gel misafirim ol görürsün. Ben bahçeye diktim şimdi koskoca bir ağaç oldu.