Needd seni sinsi hahahagafaçekirdekte mi naxos yoksa asıdjaıdjsa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Needd seni sinsi hahahagafaçekirdekte mi naxos yoksa asıdjaıdjsa
tarihler ilerden geriye geliyo milattan oncesi icin mi uretilmis :ddSakinleştirici etkili özel need biraları hizmetinizde 2059'a kadar dayanır.
Ekli dosyayı görüntüle 92238
Yok öyle değil ben onları sadece gaza getiriyorum. Tabiiki sen hepsini ham ediyorsun.Ya bırak sen benle birlik olmuyorsun ki beni yem ediyorsun
Abi ne tavuğu ben özel Adana çektirdim ve bir de kaburga önden meze olsun diye rakıya. Sabah bir de acılı ezme yapacağım. Diğer arkadaş da kuzu kolundan yaptıracak. Gel misafirimiz ol korkma aramızda yılan yok.@melnur et göndereyim mi hep tavuk olmaz
Norveç e gidicem söz verdim bir kereAbi ne tavuğu ben özel Adana çektirdim ve bir de kaburga önden meze olsun diye rakıya. Sabah bir de acılı ezme yapacağım. Diğer arkadaş da kuzu kolundan yaptıracak. Gel misafirimiz ol korkma aramızda yılan yok.
Çok mantıklıKendimi sokardim
Zreginlik işte böyle Iba hemen atla uçağa günlük Norveç' git. Fakirliğin gözü çıksın, ben burada yılda bir defa olsun memlekete gidecek uçak parasını zor buluyorum. Dikkat et lütfen kendine, Norveç'te yılan yok ama ayılar çokmuş, Allah muhafaza seni yakalayıp ormana falan götürmesinler kimse ellerinfen alamaz vallahi.Norveç e gidicem söz verdim bir kere
Senle tecrübe edindim ayılar ile iyi anlaşıyorum xdZreginlik işte böyle Iba hemen atla uçağa günlük Norveç' git. Fakirliğin gözü çıksın, ben burada yılda bir defa olsun memlekete gidecek uçak parasını zor buluyorum. Dikkat et lütfen kendine, Norveç'te yılan yok ama ayılar çokmuş, Allah muhafaza seni yakalayıp ormana falan götürmesinler kimse ellerinfen alamaz vallahi.
ya bu kur değil de ne...dhdhdjdk@ibadeath ile beraber olunca hiç bir yılan bizi sokamaz biz onu ham eder hallederiz sjsjhho