Yılan olsan hangi üyeyi sokardın...?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Dişime göre kimse yok

arijili tabii ki nskdkdkd
Bu da ArjiN fanatiği çıktı ha bi de yüzsüz rapor ediyorum şahsımla ilgili yorumlarını ikaz uyarı almıyor musun ? Bu son olsun hiç bir şekil de muhattaplığını istemiyorum son bişey güzelim kimseye maşa olma okay.!

Bu da ArjiN fanatiği çıktı ha bi de yüzsüz rapor ediyorum şahsımla ilgili yorumlarını ikaz uyarı almıyor musun ? Bu son olsun hiç bir şekil de muhattaplığını istemiyorum son bişey güzelim kimseye maşa olma okay.!
Arjin mi yazıyor orda saf sffghjjb sen iste seni de sokarımm.. benimle muhattap olan senin şu an hsjdjdkdkdk he bide kimin maşasıymışım açık olsana? Her sorduğumda ağlıyorsun :((

Son düzenleme:
ayyyy bu kadar alıngansanız girmeyin foruma. a desek ağlıyonuz kreşte gibiyim smk

ayyyy bu kadar alıngansanız girmeyin foruma. a desek ağlıyonuz kreşte gibiyim smk
Sizin seviyenize inip çirkefleşmek istemediğimden olanilir mi ? Anlamanız bu kadar mı kot arkadaşım muhattap olmak istemiyorum sizinle ne ArjiN miş be üç koldan yıldırma çabalarına girdiniz ben sizinle ilgili yorum vs yapıyor muyım sizde yapmayın ok iyi geceler

Sizin seviyenize inip çirkefleşmek istemediğimden olanilir mi ? Anlamanız bu kadar mı kot arkadaşım muhattap olmak istemiyorum sizinle ne ArjiN miş be üç koldan yıldırma çabalarına girdiniz ben sizinle ilgili yorum vs yapıyor muyım sizde yapmayın ok iyi geceler
e yok say ablacım profile tıklayıp yok say iki saniyeni almaz. rahat edersin

Uzun zamandır çekirdek yemiyordum, çekirdeğimi aldım ve forumda ne var ne yok bir bakayım dedim. Şu an çekirdeğimi çok daha anlamlı bir şekilde yiyorum.

Peyman Bahçeden, Deniz tuzluymuş ne kadar doğru bilemiyorum.

Geri