yılan olsaydın seni öperdim.yılan olsaydım beni öper mıydın deyişime yeter artık Pelşin Allah aşkına saçmalama dediği için @lefebvre diyorum....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yılan olsaydın seni öperdim.yılan olsaydım beni öper mıydın deyişime yeter artık Pelşin Allah aşkına saçmalama dediği için @lefebvre diyorum....
+286327363849Forumda yılan olanlar da var hani
Bu da ArjiN fanatiği çıktı ha bi de yüzsüz rapor ediyorum şahsımla ilgili yorumlarını ikaz uyarı almıyor musun ? Bu son olsun hiç bir şekil de muhattaplığını istemiyorum son bişey güzelim kimseye maşa olma okay.!arijili tabii ki nskdkdkd
Arjin mi yazıyor orda saf sffghjjb sen iste seni de sokarımm.. benimle muhattap olan senin şu an hsjdjdkdkdk he bide kimin maşasıymışım açık olsana? Her sorduğumda ağlıyorsunBu da ArjiN fanatiği çıktı ha bi de yüzsüz rapor ediyorum şahsımla ilgili yorumlarını ikaz uyarı almıyor musun ? Bu son olsun hiç bir şekil de muhattaplığını istemiyorum son bişey güzelim kimseye maşa olma okay.!
muhtemelen benim ya da hilonun.kzjzjjz bunu da kimin aktardığını o kadar iyi biliyorum kijajjssArjin mi yazıyor orda sffghjjb sen iste seni de sokarımm.. he bide kimin maşasıymışım açık olsana?
ayyyy bu kadar alıngansanız girmeyin foruma. a desek ağlıyonuz kreşte gibiyim smkBu da ArjiN fanatiği çıktı ha bi de yüzsüz rapor ediyorum şahsımla ilgili yorumlarını ikaz uyarı almıyor musun ? Bu son olsun hiç bir şekil de muhattaplığını istemiyorum son bişey güzelim kimseye maşa olma okay.!
Sizin seviyenize inip çirkefleşmek istemediğimden olanilir mi ? Anlamanız bu kadar mı kot arkadaşım muhattap olmak istemiyorum sizinle ne ArjiN miş be üç koldan yıldırma çabalarına girdiniz ben sizinle ilgili yorum vs yapıyor muyım sizde yapmayın ok iyi gecelerayyyy bu kadar alıngansanız girmeyin foruma. a desek ağlıyonuz kreşte gibiyim smk
e yok say ablacım profile tıklayıp yok say iki saniyeni almaz. rahat edersinSizin seviyenize inip çirkefleşmek istemediğimden olanilir mi ? Anlamanız bu kadar mı kot arkadaşım muhattap olmak istemiyorum sizinle ne ArjiN miş be üç koldan yıldırma çabalarına girdiniz ben sizinle ilgili yorum vs yapıyor muyım sizde yapmayın ok iyi geceler
çekirdekte mi naxos yoksa asıdjaıdjsaUzun zamandır çekirdek yemiyordum, çekirdeğimi aldım ve forumda ne var ne yok bir bakayım dedim. Şu an çekirdeğimi çok daha anlamlı bir şekilde yiyorum.