Yhaa ben yemek yapmayı hiç bilmiyorum diyen kız

Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
konu buraya nasıl geldi.... kendin için yapmayı öğren ama lütfen, bu zamana kadar öğrenmemen ayıb.

salçanın unun kokusunu çıkarmayı
soğanı da kavurmayı öğrenin bitti gitti başka bir numarası yok

Amaaan boş verin yemek yapmayı bilmeyenler daha kiymetliii

Mutfakta harikalar yarattıkları gerçeği erkeğin ağzını arıyorlar düşmeyin bu tuzağa..

Kadın , erkek ayırmaksızın bılınmesi gerekir .
Bunu acziyet olarak görmek sacma , sonucta güzel bir yemek için birilerine muhtac olmamak güzeldir.

dedikodu yu çok iyi yaparlar ama yemek yapamazlar acı bir durum olsa gerek

Iki yumurtayı kırıp karnımı doyuramam bu konuda oldukça beceriksizim .Hiçte o konulara heves etmedim
Baya oldu burada telefonda sohbet ettiğim bir bayan arkadaş çorba tarif ediyordu. Kollarim kopmuştu yapacağım diye :)
O konuda hazirciyim ben

Yemek yapmayı bilmemek deilde becerememek. düşünsene tarifler elinde ve yinede yemegi yapamiosun utanç verici

@Emare, çok doğru bi konuya değindin. yapsınlar.... bjösjzjb istesen sen de yaparsın ama biliyoruz. ne üşenmesi....

Ben zaten tek yaşadığım için yemek yapabiliyorum. Yemek bizim işimiz, müstakbel eşimizi yormaya gerek yok.

Ben zaten son zamanlar da çok büyük konuşuyorum her konuda. Allaha emanet artık, yapacak bişey yok.....
güldüm ama içim ağladı... hazır ol başımıza bela alacağız demektir. çünkü aynı haltı ben de yiyom. maşallah bize jbjsjzsb.

Geri