Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet bu cümleye katılıyorum ve yemeği her zaman erkeklerin yapması gerektiğini düşünüyorum.. ÜŞENDİĞİMDEN DEĞİL ASLAAA....... sjshdİyi aşçılar hep erkek zaten
ay evet evet... çok zahmet olacak ama yormasınlar. niyet ettik bakalım ne gelecek başımıza :')Zaman değişiyor insanlar değişiyor bi zahmet erkekler de değişsin değil mi.... onlar yapsınnn yormasınlar bizi..
Ben zaten son zamanlar da çok büyük konuşuyorum her konuda. Allaha emanet artık, yapacak bişey yok.....ay evet evet... çok zahmet olacak ama yormasınlar. niyet ettik bakalım ne gelecek başımıza :')
güldüm ama içim ağladı... hazır ol başımıza bela alacağız demektir. çünkü aynı haltı ben de yiyom. maşallah bize jbjsjzsb.Ben zaten son zamanlar da çok büyük konuşuyorum her konuda. Allaha emanet artık, yapacak bişey yok.....
Canımız sağolsun ya...... sjdsdgüldüm ama içim ağladı... hazır ol başımıza bela alacağız demektir. çünkü aynı haltı ben de yiyom. maşallah bize jbjsjzsb.