Yerli Otomobil TOGG Çıkış Tarihi Belli Oldu

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Otomobil
Tayyip
Osmanliyi
Geri
Getircek

Osmanlı da padişahlar TOGG ile geziyordu bence de Osmanlıya doğru geçiş yapıyoruz...
Eğer atanacak kadı eksikliği varsa ben talibim efendim

Sen de iki tarafa göz kırpıyorsun kimcisin anlamak güç

• Beğen
Tepkiler: L_
Bilmeden konuşursun anca bizdeki bisiklet yollarını görmedin tabi CHP zamanındaki Türkiye' aklında
Gördüm gördüm onlar yapmışlar AKP daha da ileriye götürmüş.
Her neyse canım al TOGG"nu kasıla kasıla gel yanıma.

Gördüm gördüm onlar yapmışlar AKP'de daha da ileriye götürmüş.
Her neyse canım al TOGG"nu kasıla kasıla gel yanıma.

Kasılacak bir şey yok bunlar hayal olmaktan çıktı sıradan şeyler artık Türkiye için

Kasılacak bir şey yok bunlar hayal olmaktan çıktı sıradan şeyler artık Türkiye için

Sadece Türkiye için değil koçum her ülke için artık arsba üretmek normalleşti. Çavuşeski dahi yıllar önce üretmişti.
Yani üretmek bu devirde marifet değil dediğin gibi hele hele ekektirikli motor hiç değil ama neden hala kasıla kasıla anlatıyorlar acaba Iba?

Sadece Türkiye için değil koçum her ülke için artık arsba üretmek normalleşti. Çavuşeski dahi yıllar önce üretmişti.
Yani üretmek bu devirde marifet değil dediğin gibi hele hele ekektirikli motor hiç değil ama neden hala kasıla kasıla anlatıyorlar acaba Iba?
Bunca eleştiren varken bu durum normal biraz eleştirenlere laf söyle bugün Mercedes'in birçok parçası TR den gidiyor çıkıp desene orda Mercedes alman değil hadi

Bunca eleştiren varken bu durum normal biraz eleştirenlere laf söyle bugün Mercedes'in birçok parçası TR den gidiyor çıkıp desene orda Mercedes alman değil hadi
Evladım sen hala daha anlamıyorsun. Teknolojiyi bulan kazanıyor patenti satın alıp ucuza üreten değil. Sen git en iyisi zem zem suyu iç.
O ürettiğin parçaların teknolojisi kime ait?

Coğrafya kaderdir hamdolsun #TOGG

FgZaX_iX0AADPrT

nft muhabbetiyle milleti mağdur etmişler : /

Geri