Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gördüm gördüm onlar yapmışlar AKP daha da ileriye götürmüş.Bilmeden konuşursun anca bizdeki bisiklet yollarını görmedin tabi CHP zamanındaki Türkiye' aklında
Gördüm gördüm onlar yapmışlar AKP'de daha da ileriye götürmüş.
Her neyse canım al TOGG"nu kasıla kasıla gel yanıma.
Kasılacak bir şey yok bunlar hayal olmaktan çıktı sıradan şeyler artık Türkiye için
Bunca eleştiren varken bu durum normal biraz eleştirenlere laf söyle bugün Mercedes'in birçok parçası TR den gidiyor çıkıp desene orda Mercedes alman değil hadiSadece Türkiye için değil koçum her ülke için artık arsba üretmek normalleşti. Çavuşeski dahi yıllar önce üretmişti.
Yani üretmek bu devirde marifet değil dediğin gibi hele hele ekektirikli motor hiç değil ama neden hala kasıla kasıla anlatıyorlar acaba Iba?
Evladım sen hala daha anlamıyorsun. Teknolojiyi bulan kazanıyor patenti satın alıp ucuza üreten değil. Sen git en iyisi zem zem suyu iç.Bunca eleştiren varken bu durum normal biraz eleştirenlere laf söyle bugün Mercedes'in birçok parçası TR den gidiyor çıkıp desene orda Mercedes alman değil hadi