Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi gün necatibeyden izmir caddesine çıktım yürüyorum sabah saat 7.30. sokakta kimse yok. bi geniz temizleme sesi geldi. bi baktım karşı kaldırımdaki yakışıklı takım elbiseli amca tükürüyo. adam resmen damla sakızlı falım kıvamında bi şey tükürdü. imzasını bıraktı resmen kaldırıma. kaç yıl oldu hala hatırlarım. herifi görsem tanırım o kadar iğrendim
Bu cınsler tükürüğüne müteakip burnundan sümüğünü de baş ve işaret parmağını kullanarak yaklaşık 1 metre 26 santim uzaklığa fıcıttıracaktır, dikkatle izleyiniz.
Bunlar ulu orta durakta filan hiç çekinmeden küçük yoldaşını da düzeltir düzeltir ve düzeltir, dersin ki "E yeter be adam bir yerleştiremedin şunu."fakat o hala düzeltir düzeltir ve düzeltir...