Yere Tüküren Erkek

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Lama gibi görüyorum açıkcası.

Ya lutfenn beyler yapmayin sunu ya , sonrada bilmeden insan ustunden geciyor goruyoruz , midem alt ust oluyor. Selpak tasiyin ona tukurun ama olmaz oyle tukurmek :d

Yere değil de okyanusa tüküren erkek cok sempatik. :p
Bknz:Jack Dawson

Her sabah yollarda gördüğüm ve küfürler yağdırdığım hayvanımsı sıvı..

Tükürük yarışlarında hep sonuncu olurdum. Yetenek yok abi tüküremiyorum ben.

Tükürmek çekici olabiliyor aslında yere doğru olmadığı sürece.

Bu erkek tipi fersah fersah uzak dursun benden ve nesilleride tükensin bi zahmet

Adamın biri bildiğin ufak çaplı bir göl yapmıştı arada sarı sümüksü sıvılar da vardı böyle görmeden üzerine basınca ayağın falan kayıyor heycanlanıyorsun. Yapmayın lan bunu

yere tükürüyosanız , dilinizle sinekte yakalayın :hih:

brrrrrrrrşşşş diyorum ben öyle tiplere

iğrenç ötesi bir durum gördüğüm an içimden çok fena küfrediyorum bir de bunun kız versiyonları var ki onlar daha beter bir görünüm yaratıyorlar

Bizdede tükürük var niye dışarı savurma gereği duyuyosnz:d

soğuk ve rüzgarlı bir gündü. her sabah olduğu gibi suratımda ki sakallar ile traş bıçağını seviştirip parladıktan sonra işe doğru yola çıktım. servisi bekliyordum köşe başında. ve o adamı gördüm. iri yarı. Kundurali takım taklavatı tastamamdı. Rüzgar suratına suratına esiyordu. ağzında lafı geveler gibi bir tutam tükürük gezdiriyordu. bana doğru yaklaşıp önümden geçmekte iken yere doğru tükürdu. işte tam o anda Allah ın bir mucizesi Tecelli etti. O tükürük sanki bir pilot tarafından kontrol ediliyorMuş casına yer çekimine meydan okudu. Türk yıldızlarına ait bir jet uçağı misali Akrobatik bir kaç hareketten sonra dönüp o adamın kravatina yapıştı. tam bu esnada iri kıyım adam önümden geçiyordu. söyle söylendi

" vay a*uğa kodumun rüzgarı "

Kafasına balkondan aşağı tüküren adamın balgamının düşmesini ümit ettiğim insan.

Geri