Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya lutfenn beyler yapmayin sunu ya , sonrada bilmeden insan ustunden geciyor goruyoruz , midem alt ust oluyor. Selpak tasiyin ona tukurun ama olmaz oyle tukurmek :d
Adamın biri bildiğin ufak çaplı bir göl yapmıştı arada sarı sümüksü sıvılar da vardı böyle görmeden üzerine basınca ayağın falan kayıyor heycanlanıyorsun. Yapmayın lan bunu
soğuk ve rüzgarlı bir gündü. her sabah olduğu gibi suratımda ki sakallar ile traş bıçağını seviştirip parladıktan sonra işe doğru yola çıktım. servisi bekliyordum köşe başında. ve o adamı gördüm. iri yarı. Kundurali takım taklavatı tastamamdı. Rüzgar suratına suratına esiyordu. ağzında lafı geveler gibi bir tutam tükürük gezdiriyordu. bana doğru yaklaşıp önümden geçmekte iken yere doğru tükürdu. işte tam o anda Allah ın bir mucizesi Tecelli etti. O tükürük sanki bir pilot tarafından kontrol ediliyorMuş casına yer çekimine meydan okudu. Türk yıldızlarına ait bir jet uçağı misali Akrobatik bir kaç hareketten sonra dönüp o adamın kravatina yapıştı. tam bu esnada iri kıyım adam önümden geçiyordu. söyle söylendi