Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı’na katılım şartlarından bazılarını sıraladı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Genel başkanı apo nun heykelini dikeceğiz diye bir söylemi var mı her kurt hdpkk li değildir
Sizinkilerde barış ödülü veriyor, Tayyib yanına elçi gönderiyor, mektup yazdırıp TRT'de okutuyor,......
Her Kürt HÜDAPER gibi yobaz, cihatcı, laiklik düşmanı,..... değil koçum.

Sizinkilerde barış ödülü veriyor, Tayyib yanına elçi gönderiyor, mektup yazdırıp TRT'de okutuyor,......
Her Kürt HÜDAPER gibi yobaz, cihatcı, laiklik düşmanı,..... değil koçum.
Hadi hadi kıvırma, bana bir tane katıldığı terörist cenazesi göster

iba’nın hareketlere bak yine kdkdj

Tersinden düşünmen lazım ;

Millet ittifakı çıkıp
-İmam hatipleri kapatacağız dese ne olur mesela?

Ya da sen düzünden düşün millet ittifakı çıkıp
-Yurtdışında bulunan siyasi suçlulara af getireceğiz derse FETÖcü bunlar der misin?

Emek ve Özgürlük ittifakı çıkıp
-Ben eyalet sistemi istiyorum derse BÖLÜCÜ/TERÖRİST der misin?
Zaten öyle diyorlar. Her zaman açık söylemeselerde.

Ve ben Eyalet sistemine karşı eğilim. Ama 80 İl Eyalet olursa durum karışır. 7-8 Eyalet olabilir. Anacak biz aşırı milliyetçi bir toplumuz. Trabzon ve Giresun arasında bile milliyetçilğimiz tutyor. Bunun için zihnen gelişmiş bir toplum gerekir. Biz o toplum kesinlikle değiliz.

Bana iki tane dualsense edge al gondersene
Sen de bana biraz gaz yollasana.
Media Markt'da var oradan tedarik edersin. Seni kıskanan bir ülkeden böyle bir şey istemen reisine ihanettir. Türkiye'de daha ucuza ve kalitelisini bulunsun. Biz burada açız nasıl alalım bunu? En az iki ay çalışmam gerek alabilmem için.

1678567577192.png

Ya pardon ama gerçekten kıyas yapılması dahi okadar üzdü ki beni.
- üzücü.

2023 bizim yılımız. Kemal bey de tebrik edecek.

Hizbullah da terör örgütü değil, YPG de. Neden kavga ediyonuz ki.

Hudapari kuvvetlendirip başımıza bela edeceksiniz . Hdp başka bır tehlike hudapar başka bir tehlike . Hdp pkk partisi hudapar hizbullah partisi. Bunların ortak noktası kürdistan hayali .koltuk için neler yapılıyor

mesela hdp zamanında bu siyasal islamcılara oy verirken nasıl ki "benim kürt kardeşlerim" olup oy vermeyince "bunlar terörist" ilan eildilerse (ki kanımca organik olarak pkk'nın siyasal uzantısıdır da) hüdapar da şimdilik bu siyasal islamcılara oy verdiği için kardeş statüsünde. o yüzden siyasal islamcılar için hüdapar'ın bu isteklerinde bir beis yok.

Geri