Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı’na katılım şartlarından bazılarını sıraladı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
LGBT dernekleri kapatılacak.
Tarıma ve çiftçilere destek verilecek.
6284 Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kalkacak.
Süresiz nafaka kalkacak.
Ahlak ve maneviyat öncelikli eğitim sistemi inşa edilecek.

İsmail Saymaz, Hizbullah’ı terör örgütü olarak görmeyen ve Erdoğan'ı destekleyecek olan HÜDAPAR’ın parti programını paylaştı:

- “Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon tartışılabilmeli”

- “Şeyh Said’in yakınlarından özür dilenmeli”

- “Ne mutlu Türküm diyene yazısı silinmeli”

Cumhur İttifakı'na destek açıklaması yapan Hüdapar'ın parti programı:

1- Devlet yüzbinlerce Kürt öldürdü
2- Dersim ve Şeyh Said isyanları nedeniyle özür dilenmeli ve tazminat ödenmeli
3- Kürtçe ikinci resmi dil olmalı
4- Özerlik ve federasyon referandumu yapılmalı

5- Anadilde eğitim hakkı tanınmalı
6- Değiştirilemez maddeler kaldırılmalı
7- Kürt sorununun nedeni laiklik ve Türklük'tür
8- Yerel yönetim özerkliği getirilmeli
9- Tüm yerel yöneticiler (Valiler?) seçimle gelmeli
10- Medreseler açılmalı

11- Ergenekon örgütü soruşturulmalı
12- Koruculuk kaldırılmalı
13- Türk milleti tanımı kaldırılmalı
14- Ne mutlu Türk'üm diyene yazıları silinmeli
15- Zina suç sayılmalı
16- Askerlik için vicdani ret getirilmeli

Istekleri quantin tarantino'mu hazırlamış guzel bir gore senaryosu

17- Ankara'nın belediyeler üzerindeki yetkileri azaltılmalı
18- Kayyum uygulaması kaldırılmalı
19- Kadınlar fıtratına uygun işlerde çalışmalı
20- Genelevler kapatılmalı
21- Arapça ilk okul dersi olmalı

22- Diyanet özerkleştirilmeli
23- Yurt dışına kaçanlara siyasi af çıkarılmalı
24- Evlilik dışı ilişkilerin önüne geçilmeli
25- Nesebi belli olmayan, dağılmış ailelerde bulunan çocuk, devlet için sorundur
26- Faize dayalı ekonomik sistem kaldırılmalı

Taleplerin demokratik bir zeminde dile gelmesinde hiç bir sorun görmem.

Ben ifade hürriyetini aşırı geniş yorumlayan biriyim. Şiddete teşvik etmediği müddetçe her fikir dile getirilebilir.

Dile getirilebilir de bu talepleri millet ittifakından/emek ve özgürlük ittifakından bir bileşen dile getirse, nasıl bir linç ile karşılaşacağını tahmin edebilirsiniz. Nasıl "ithamlarda" bulunulacağını ön görebilirsiniz.

O zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Taleplerin demokratik bir zeminde dile gelmesinde hiç bir sorun görmem.

Ben ifade hürriyetini aşırı geniş yorumlayan biriyim. Şiddete teşvik etmediği müddetçe her fikir dile getirilebilir.

Dile getirilebilir de bu talepleri millet ittifakından/emek ve özgürlük ittifakından bir bileşen dile getirse, nasıl bir linç ile karşılaşacağını tahmin edebilirsiniz. Nasıl "ithamlarda" bulunulacağını ön görebilirsiniz.

O zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Millet ittifakının seçmenleri zaten garip buluyor ve burada paylaşıyor. Emek ittifakı da (varsa öyle bir şey ki, resmi olarak yok) yine karşı çıkacaktır. Karşı çıkacakları bir şeyi neden söylesinler?

Silaha sarılmiyorsa bölücülük yapmıyorsa fikir özgürlügunden yanayım . Avrupa ve amerika topraklarımızda gözü olmasa almanya gibi amerika gibi eyalet sisteminden yanayım .ama bizi rahat bırakmazlar .

Millet ittifakının seçmenleri zaten garip buluyor ve burada paylaşıyor. Emek ittifakı da (varsa öyle bir şey ki, resmi olarak yok) yine karşı çıkacaktır. Karşı çıkacakları bir şeyi neden söylesinler?
Tersinden düşünmen lazım ;

Millet ittifakı çıkıp
-İmam hatipleri kapatacağız dese ne olur mesela?

Ya da sen düzünden düşün millet ittifakı çıkıp
-Yurtdışında bulunan siyasi suçlulara af getireceğiz derse FETÖcü bunlar der misin?

Emek ve Özgürlük ittifakı çıkıp
-Ben eyalet sistemi istiyorum derse BÖLÜCÜ/TERÖRİST der misin?

Düşündüklerimizi yazmak için 30 50 yıl geçmesi lazim .çünki hiçbirimiz demokrat değiliz. Öyle yetiştirilmedik .forumda açılan konuların çoğunluğu baskıcı özgürlükleri kısıtlamak isteyen konular

Chp feto ile PKK ile ittifak yapıyor niye sesiniz çıkmıyor
Komik olan HDP'yi bölücü, terörüst,.... olarak niteleyip HÜDAPER ile ittifak yapılması İba. Yarın onlarda sizden ayrılsa hemen bölücü olurlar. Kendisiyle çelişen bir lider Tayyip ve AKP. Aynısını Fetö ve YPG ile de yaptı Tayyib.

Komik olan HDP'yi bölücü, terörüst,.... olarak niteleyip HÜDAPER ile ittifak yapılması İba. Yarın onlarda sizden ayrılsa hemen bölücü olurlar. Kendisiyle çelişen bir lider Tayyip ve AKP. Aynısını Fetö ve YPG ile de yaptı Tayyib.
Genel başkanı apo nun heykelini dikeceğiz diye bir söylemi var mı her kurt hdpkk li değildir

Geri